kurt bey
Üye
-
Konu Sahibi
-
msn de kendi hesabımla oturum açamıyorum ama farklı hesapla oturum açabiliyorum. başka bilgisayarda oturum açmayı denedim sorunsuz açabiliyorum.
gelen hata mesajı 8100030d. şuan windows msg kullanmak zorundayım.
sadece kendi msn hesabımda ve kendi bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum
aynı sorun bende de war...
ama senin denediğin çözüm bende işe yaramadı...
aynı yine, oturum açamıyorum...
windows messenger ellerimden öper...@
emin ol defalarca denedim ama olmuyo...Kaldırıp tekrar yüklemek sorunu çözer bence...
oooffff yapma yaaa... yeni bi msn adresi..!!!arkdaşlar yukarda yazdığım yöntem işime yaramıştı sorun çözülmüştü ama tekrar oldu ve artık işe yaramıyo. format atıp kurdum yine düzelmedi. bi yerde okudum aynen şöyle diyodu; 8100030d hatasını alan arkdaşlar kendilerine yeni bi msn hesabı açsınlar. bu sorunun çaresi yok." diyodu. ben bi çok yöntem denedim hakketende işe yaramıyo. dreamgirl sanada tavsiyem eğer bu sorunu yaşadığın pcyi sürekli kullanıyosan yeni bi mns hesabı aç kendine. çünki ben öyle yaptım. @windowslive.com uzantısını deneyebilirsin değişiklik açısındanve windows messenger kötü gün dostu
emin ol defalarca denedim ama olmuyo...
oooffff yapma yaaa... yeni bi msn adresi..!!!
bilgiler için çok teşekkürler... napalım, başka çaresi yok gibi, sürekli, bütün gün aynı pcdeyim. işyerinde kullanıyorum. ewde henüz internet yok... sanırım başka msn adresi alcam ya da kötü gün dostu windows messengerımla idare etcem... gerçekten de kötü gün dostu yaaa, canım benim, windowsum...
windows msn üzerinden kişi listeni kaydet. yeni bi msn hesabı al (listeyi yeni hesaba kaydetmeden önce kişisel ileti bölmüne belirtki listendekiler seni kabul etsin)kişi listeni yeni hesaba ekle başka alternatifi yok maalesef
ben genelde msnin kişisel geçmiş dosyalarını tamamen siliyorum oluyor deneyin isterseniz
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts adresiniz olan klasörü silin
(gizli ve sistem dosyaları görünebilir konumda olmalı )
Sistemi Geri Yükle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?