Hava atmayı da unutmamış :D
'Patron Üye Konu Sahibi .Shadow.' Alıntı: Hava atmayı da unutmamış Genişletmek için tıkla ... haha ne havası atmışıım ultrayer iyimiş hacı gezıp tozcam olom akdenız unıye gidiyorum.Antalya..sahil..kum..guneş.. kızlar
.Shadow.' Alıntı: Hava atmayı da unutmamış Genişletmek için tıkla ... haha ne havası atmışıım ultrayer iyimiş hacı gezıp tozcam olom akdenız unıye gidiyorum.Antalya..sahil..kum..guneş.. kızlar
Dafny Üye 'Patron' Alıntı: haha ne havası atmışıım Genişletmek için tıkla ... yok sevgilim var yok kendisi fotografcı bak orda gözlüklü adam var o da kanıtı işte
'Patron' Alıntı: haha ne havası atmışıım Genişletmek için tıkla ... yok sevgilim var yok kendisi fotografcı bak orda gözlüklü adam var o da kanıtı işte
'Patron Üye Konu Sahibi .Shadow.' Alıntı: yok sevgilim var yok kendisi fotografcı bak orda gözlüklü adam var o da kanıtı işte Genişletmek için tıkla ... hee ona linki verdim hemen bak diye. bi nevi jest oldu
.Shadow.' Alıntı: yok sevgilim var yok kendisi fotografcı bak orda gözlüklü adam var o da kanıtı işte Genişletmek için tıkla ... hee ona linki verdim hemen bak diye. bi nevi jest oldu
'Patron Üye Konu Sahibi .BlueTR' Alıntı: touchpadın bozulmadımı sonuçta sahte kanla ıslandı Genişletmek için tıkla ... yok bozulmadı
.BlueTR' Alıntı: touchpadın bozulmadımı sonuçta sahte kanla ıslandı Genişletmek için tıkla ... yok bozulmadı
lolaman Üye Benim touch pad kırıldı kullana kullana ne diyonuz tıklama tuşu tam oturmuyo yerine oynuyo azıcık
Dafny Üye 'Patron' Alıntı: hee ona linki verdim hemen bak diye. bi nevi jest oldu Genişletmek için tıkla ... Hmm peki anladım
'Patron' Alıntı: hee ona linki verdim hemen bak diye. bi nevi jest oldu Genişletmek için tıkla ... Hmm peki anladım