sarj nasil Normal kullanımda 1 1.5 gün
Anil-D Üye Metalci Melek' Alıntı: Normal kullanımda 1 1.5 gün Genişletmek için tıkla ... ben nete girerim nasil gider
Metalci Melek' Alıntı: Normal kullanımda 1 1.5 gün Genişletmek için tıkla ... ben nete girerim nasil gider
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: ben nete girerim nasil gider Genişletmek için tıkla ... 1 gunu rahat çıkarirsin anıl
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahahaha geçende geldi bana böyle sizin motorola bozuk görünüyo şunu yükleyin diye
TeknoÖmer' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Ahahaha geçende geldi bana böyle sizin motorola bozuk görünüyo şunu yükleyin diye
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: fu ll elimden dusmesse Genişletmek için tıkla ... 5 saat 6 saat civari ve 5.30 aldim hic kapatmadim
Anil-D' Alıntı: fu ll elimden dusmesse Genişletmek için tıkla ... 5 saat 6 saat civari ve 5.30 aldim hic kapatmadim
TeknoÖmer Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Ahahaha geçende geldi bana böyle sizin motorola bozuk görünüyo şunu yükleyin diye Genişletmek için tıkla ...
Sukut-u Hayal' Alıntı: Ahahaha geçende geldi bana böyle sizin motorola bozuk görünüyo şunu yükleyin diye Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: illa aldiracaniz ha saf android degilmi bu Genişletmek için tıkla ... alma bence s4 daha iyi
Anil-D' Alıntı: illa aldiracaniz ha saf android degilmi bu Genişletmek için tıkla ... alma bence s4 daha iyi
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: cm11 de 4.4.3 geldimi geldiyse güncellicem Genişletmek için tıkla ... Biz sana ne dedik dün Geldi güncelle
Metalci Melek' Alıntı: cm11 de 4.4.3 geldimi geldiyse güncellicem Genişletmek için tıkla ... Biz sana ne dedik dün Geldi güncelle
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: ne bu asabiyet sakin Genişletmek için tıkla ... doğru düzgün bi değisiklik yok bunda brazil ve india da paylasildi 4.4.3 ama xda ya düşmedi daha yaa
Metalci Melek' Alıntı: ne bu asabiyet sakin Genişletmek için tıkla ... doğru düzgün bi değisiklik yok bunda brazil ve india da paylasildi 4.4.3 ama xda ya düşmedi daha yaa