nazil peki sence onerirmisin
TeknoÖmer Üye TeknoÖmer' Alıntı: Arkadaşlar bugün Hepsiburada'dan Moto G alıyorum. Genişletmek için tıkla ...
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Nightly Genişletmek için tıkla ... Snapshot son surum oneririm daha stable
HakanSeven12 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Cm den memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... memnunum Sukut-u Hayal' Alıntı: 4.4.3 beta sürümler dağıtılmaya başlanmış sanrm Genişletmek için tıkla ... cm nin mi?
Sukut-u Hayal' Alıntı: Cm den memnun musun ? Genişletmek için tıkla ... memnunum Sukut-u Hayal' Alıntı: 4.4.3 beta sürümler dağıtılmaya başlanmış sanrm Genişletmek için tıkla ... cm nin mi?
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Direk indirip kendi kuruyor Genişletmek için tıkla ... Yok yav bunu kast etmedim stokun 4.4.3 üymüş sanrm sen bi arastirsana Her gün guncelleme geliyo buna cok sinir bozucu :P
Metalci Melek' Alıntı: Direk indirip kendi kuruyor Genişletmek için tıkla ... Yok yav bunu kast etmedim stokun 4.4.3 üymüş sanrm sen bi arastirsana Her gün guncelleme geliyo buna cok sinir bozucu :P
HakanSeven12 Üye gelmemesinden iyidir Moto X, Moto G ve Moto E, Android 4.4.3 KitKat güncellemesi almaya başlandı - MaxiCep
gelmemesinden iyidir Moto X, Moto G ve Moto E, Android 4.4.3 KitKat güncellemesi almaya başlandı - MaxiCep
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: gelmemesinden iyidir Moto X, Moto G ve Moto E, Android 4.4.3 KitKat güncellemesi almaya başlandı - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Geldi mi sana ?
Metalci Melek' Alıntı: gelmemesinden iyidir Moto X, Moto G ve Moto E, Android 4.4.3 KitKat güncellemesi almaya başlandı - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Geldi mi sana ?
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: tel 700 tl 4.4.3 alıyor bleh Genişletmek için tıkla ... Kıskanma dostum 3-5 aya sizede gelmez sanmam samsung almaz yav 4.4.3 :P
Anil-D' Alıntı: tel 700 tl 4.4.3 alıyor bleh Genişletmek için tıkla ... Kıskanma dostum 3-5 aya sizede gelmez sanmam samsung almaz yav 4.4.3 :P
Anil-D Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Kıskanma dostum 3-5 aya sizede gelmez sanmam samsung almaz yav 4.4.3 :P Genişletmek için tıkla ... moto alasim geldi la
Sukut-u Hayal' Alıntı: Kıskanma dostum 3-5 aya sizede gelmez sanmam samsung almaz yav 4.4.3 :P Genişletmek için tıkla ... moto alasim geldi la
UpOneTR Üye Anil-D' Alıntı: moto alasim geldi la Genişletmek için tıkla ... Bence senin S4ü bulabilorsin moto x ile takas et
Anil-D' Alıntı: moto alasim geldi la Genişletmek için tıkla ... Bence senin S4ü bulabilorsin moto x ile takas et
Anil-D Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bence senin S4ü bulabilorsin moto x ile takas et Genişletmek için tıkla ... anlamadim
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bence senin S4ü bulabilorsin moto x ile takas et Genişletmek için tıkla ... anlamadim