Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
İyi yapmışın :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

kaderin25

Üye
Hakan değişim çıktı mı sana

kaderin25

Üye
Noldu İlyas çıktım para iadesi mi oldu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Çoktan aldım moto g yi :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Moto G ile aynı donanıma sahip One Mini 2 tam 1600 liraya satışa sunulmuş. Sevinebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

kaderin25

Üye
Hakan yaptığın moto G Root rom Bootloader Unlock konusuna baktım öncelikle süper olmuş sana sorum Orjinale dönmek istedik RETAIL-AS_FALCON_KXB20.25-1.31_cid7_CFC_1FF ile retail_AS+lock.zip yükledim garantide bir sıkıntı çıkar mı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet logo fix yapman gerek :) ama konudaki eski logo yeni logonun dosyasını bulmalısın

kaderin25

Üye
Logo ne oluyor açılış animasyonumu atrixte rom Root Bootloader kilit yaptım öle bişey yoktu

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet :)

kaderin25

Üye
Nerde bu sayaç?Ya atrixte 2.3.4 eski diye girdik rom işine moto G de daha 1 sene yazılım desteği olcak aslında şimdilik girmiycem diyorum bakalım. Ama şeytan da dürtmüyo diyil

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefonu çift vuruşla uyandırmayı başardım :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Telefonu çift vuruşla uyandırmayı başardım :D
aferin :P

boot ekranına gir orda yazilar var şuan sende bi sari yazi var onda 3 yaziyo kilidi kirmadan önce 0 dı :d
kilidi kapatsanda kaliyo o sanirim galiba
dur o yaziya bakcam

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Status code

blackaid

blackaid

Üye
telefonun hafızası 16gb sd kart takılamıyor bu hafıza sizlere yeterli geliyormu? birde cwm den sd kart olmadan rom yükleniyor mu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yetiyor sdkartsızda yükleniyor

blackaid

blackaid

Üye
yetiyor sdkartsızda yükleniyor
peki wifi de sorun var mı bazı yorumlarda bazen wifi sinyali düştüğü yazılmış yazılmış batarya performansı nasıl ve kamera çekimlerinde foto yakınlaştırınca netlik çok bozuluyor mu? görüşmleerde karşı tarafın konuşma sesi netliği nasıl bu telefonu almayı düşünüyorum önerir misiniz daha önceden motorola servisi şikayet edildi.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefonun üst kısmını elinle kapatınca çekmeyebiliyor bataryası iyi çoğu tele göre kamera 5mp pek bişey beklemekonuşma sesinde sorun yok rahat duyabiliyosun

Üst Alt