UpOneTR
Üye
Sende S4 yok mu ?anlamadim
Onu MOTO X ile takas et dedim
Sende S4 yok mu ?anlamadim
yoh ya s4 iyidir hem takas etsem ustune para alirimSende S4 yok mu ?
Onu MOTO X ile takas et dedim
arkadas satti dun 1300 e 
4.4.3 değilGeldi mi sana ?

Hepsiburadadan aldınız sanırım
Telefon geldi arkadaşlar.
beyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz 
Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyoHayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz?
Harbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendineBiri bana kılıf yollicakti sözde ama fos çıktı![]()

Hayır sadece hepsiburada kampanya yapti ve sadece yaninda beyaz kapak hediye ediliyo
Mavi kapak var mı kiHarbi diyom çok kullanissiz hem kalinlastirdi hem ağırlastırdı ya sana tavsiye etmiyorum bence sen bi mavi kapak al sadece kendine![]()

Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursunPeki orjinal flip cover Turkiye'de var mi acaba?
Var 18 yada 28 liraydıMavi kapak var mı ki![]()

Sağol.Hayirli olsun. Ben Turkiye'de sadece siyah var saniyordum. Teknomarketlerden alirken rengini secebiliyor muyuz?
Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye.Hepsiburadadan aldınız sanırım
Hayırlı olsun güle güle kullanınbeyaz kapak hoşunuza gitmediyse bana gönderebilirsiniz
![]()

%100 olana kadar tabikiArkadaşlar pili bitirdim, ilk kez şarj ediyorum kaç saat şarj etmem lazım?
Sağol.
Sağolun, kapak iyi ya gerek yok göndermeye.![]()
saçmalik hocam 
Flip cover var satiliyo araştırırsan bulursun
Kuzenim 55liraya almıştı sanrm