gkii
Üye
evetyani indirdiğim problemsiz olanmı![]()
sadece t9 problemi var ben pek kullanmadığım için sorun olmuyor 
evetyani indirdiğim problemsiz olanmı![]()
sadece t9 problemi var ben pek kullanmadığım için sorun olmuyor 
nasıl yani anlamadım? bir de bi arkadaşımız kameranın çalışmadığını söylemiş,aynı sorun bendede yaşanabilirmi?

banada aynısı oldu servise gönderdim daha öncede olmuştu en az 1 haftası var geçmiş olsunkardeş telefon gittine boot u uçmuş heralde multiloaderdan bootu attı telefon kapandı bidaha tık yok kaç günde yaparlar acaba?

yok geldi telefon garantiye verirmiyim sencebanada aynısı oldu servise gönderdim daha öncede olmuştu en az 1 haftası var geçmiş olsun![]()
20 güne anca geliyor ozaman gittim bi telefoncuya 5dk da yaptı 
eğer önceden yüklediğiniz bi fw de hata aldıysanız kamerada yüklemeyinAEJF1 kullanıyorum gayet stabil yanlız tema olarak bek patminkar değil qwerty yok task manager menuden çalışıyor (tabi bunada şükür)
bu frimwareyi yükleyen arkadaşlara sorularım olucak
kamerada sorun yaşanıyormu
müzikçalar liste başınamı dönüyor
reset sorunu yaşanıyormu-t9 dışında
hızı nasıl diger sürümlere göre
Videodaki Firmware ile vermiş oldugun Firmware arasında fark var Xaja4 FFS ve Apss kullanmıssın RC1 dosyası XXIL4 Evet Java yüklemedeki sorun yok oluyor bu şekilde ama Mesaj yazarken T9 a geçişte restart çakıyor yine sorunlu fw uğraşmaya deymez. yinede emeğine sağlık
evet T9 da reset var sorunsuz fw yok bence jtjl de bile arada reset atıyor 
sorunsuz bir fw yok gibi jtjl var qwertyli xhelalimin konusu var ordan bakabilirsinkardeş firmware yi yükledimsüper bi şey ama dediğin gibi t9 u yok ve kamera yok
sorunsuz bir firmware biliyormusun? kendi orjinal fw mi kopyaladım orjinali duruyo ama geri dönmek istemiyorum . bildiğin sorunsuz bir fw varsa lütfen yardımlarını bekliyorum
TÜM EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
![]()

ama kamera sorununu hala yaşıyorum. şimdi jtjl2 yi yüklemeye çalışcam inşallah onda da sorun yoktur. ama bu fw çok güzel
özellikle tema sı gayet güzel olmuş. arka plana tema yüklemesi kolay bişeyse bizede söyleyebilirmisin başka fw ler üzerindede denemek istiyorum 
onlar beni anladılar zaten