Monte Yeni Firmware Süper Tema :)

Sponsorlu Bağlantılar

hisisman

Üye
nasıl yani anlamadım? bir de bi arkadaşımız kameranın çalışmadığını söylemiş,aynı sorun bendede yaşanabilirmi?

darbestyle

darbestyle

Üye
kamera hatası verdi yaf.bna task managerli fw lazım xxha4 de olmadı hep kamera hatası veriolar

gkii

Üye
    Konu Sahibi
Donanımınızla ilgili sorun eğer kamera hatası alıyorsanız temalı firmware zor yüklersiniz hemen hemen hepsinde verir :)

darbestyle

darbestyle

Üye
telefonu yere vurasım geliyor ya tiksindirdi resmen

gkii

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani anlamadım? bir de bi arkadaşımız kameranın çalışmadığını söylemiş,aynı sorun bendede yaşanabilirmi?

denemekten zarar gelmez eğer yaşanırsa qwerty klavye olan firmwareyi yüklersiniz :)

gkii

Üye
    Konu Sahibi
Peki şöyle yapsak ben o fw ye tema yapsam aynı bu şekilde :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ben üstteki Fw ye tema yapıcaktım ama yapamadım tatile çıktım :( Tema yı yapmak için Taskmanager ve temalı fw nin Rc1 ini üsttteki fw ye yüklemek sonrada csc yi yüklemek lazım ama ben üstteki temayı beğenmedim

gkii

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefon gitti :D ne boot u uçmuş heralde multiloaderdan bootu attı telefon kapandı bidaha tık yok kaç günde yaparlar acaba?

hisisman

Üye
kardeş firmware yi yükledim :) süper bi şey ama dediğin gibi t9 u yok ve kamera yok :( sorunsuz bir firmware biliyormusun? kendi orjinal fw mi kopyaladım orjinali duruyo ama geri dönmek istemiyorum . bildiğin sorunsuz bir fw varsa lütfen yardımlarını bekliyorum :) TÜM EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER :)

xhelalim

xhelalim

Üye
Videodaki Firmware ile vermiş oldugun Firmware arasında fark var Xaja4 FFS ve Apss kullanmıssın RC1 dosyası XXIL4 Evet Java yüklemedeki sorun yok oluyor bu şekilde ama Mesaj yazarken T9 a geçişte restart çakıyor yine sorunlu fw uğraşmaya deymez. yinede emeğine sağlık

immortal_6630

Üye
AEJF1 kullanıyorum gayet stabil yanlız tema olarak bek patminkar değil qwerty yok task manager menuden çalışıyor (tabi bunada şükür)

bu frimwareyi yükleyen arkadaşlara sorularım olucak
kamerada sorun yaşanıyormu
müzikçalar liste başınamı dönüyor
reset sorunu yaşanıyormu-t9 dışında
hızı nasıl diger sürümlere göre

maxilopez1

Üye
kardeş telefon gitti :D ne boot u uçmuş heralde multiloaderdan bootu attı telefon kapandı bidaha tık yok kaç günde yaparlar acaba?
banada aynısı oldu servise gönderdim daha öncede olmuştu en az 1 haftası var geçmiş olsun :)

gkii

Üye
    Konu Sahibi
banada aynısı oldu servise gönderdim daha öncede olmuştu en az 1 haftası var geçmiş olsun :)
yok geldi telefon garantiye verirmiyim sence :D 20 güne anca geliyor ozaman gittim bi telefoncuya 5dk da yaptı :D

----------Eklendi @ 11:19:45 ---------- Yazıldı @ 11:18:41 ----------

AEJF1 kullanıyorum gayet stabil yanlız tema olarak bek patminkar değil qwerty yok task manager menuden çalışıyor (tabi bunada şükür)

bu frimwareyi yükleyen arkadaşlara sorularım olucak
kamerada sorun yaşanıyormu
müzikçalar liste başınamı dönüyor
reset sorunu yaşanıyormu-t9 dışında
hızı nasıl diger sürümlere göre
eğer önceden yüklediğiniz bi fw de hata aldıysanız kamerada yüklemeyin
Müzik çalar evet başa dönüyor
yok yaşanmıyor
hızı stabil ve güzel

----------Eklendi @ 11:22:08 ---------- Yazıldı @ 11:19:45 ----------

Videodaki Firmware ile vermiş oldugun Firmware arasında fark var Xaja4 FFS ve Apss kullanmıssın RC1 dosyası XXIL4 Evet Java yüklemedeki sorun yok oluyor bu şekilde ama Mesaj yazarken T9 a geçişte restart çakıyor yine sorunlu fw uğraşmaya deymez. yinede emeğine sağlık

videodakinde java yükleyince atıyordu sonradan dosyaları değiştirdim :) evet T9 da reset var sorunsuz fw yok bence jtjl de bile arada reset atıyor
yinede emeğine sağlık:Teşekkürler..:)

----------Eklendi @ 11:23:06 ---------- Yazıldı @ 11:22:08 ----------

kardeş firmware yi yükledim :) süper bi şey ama dediğin gibi t9 u yok ve kamera yok :( sorunsuz bir firmware biliyormusun? kendi orjinal fw mi kopyaladım orjinali duruyo ama geri dönmek istemiyorum . bildiğin sorunsuz bir fw varsa lütfen yardımlarını bekliyorum :) TÜM EMEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER :)
sorunsuz bir fw yok gibi jtjl var qwertyli xhelalimin konusu var ordan bakabilirsin :)

hisisman

Üye
gkii kardeş bn snn verdiğin fw nin csc sini başka bi fw ile değiştim. t9 sorunu ortadan kalktı :) ama kamera sorununu hala yaşıyorum. şimdi jtjl2 yi yüklemeye çalışcam inşallah onda da sorun yoktur. ama bu fw çok güzel :) özellikle tema sı gayet güzel olmuş. arka plana tema yüklemesi kolay bişeyse bizede söyleyebilirmisin başka fw ler üzerindede denemek istiyorum :)

xhelalim

xhelalim

Üye
Samsung monte star Wifi gibi cihazlar üzerinde yapılan her türlü değişiklik Firmware üzerinde muhakkak bir eksiklik yaratıyor Samsung monte kullanan arkadaşlarım bende Monte maduruyum ve Xxja4 jtlj2 gibi orjinal fw ler dışında başka editlenmiş fwlerden medet ummayın üzülürsünüz Şuan tavsiye ettigim tek firmware XXJA4 task manager li ve sıkıntısız bi fw. JTLJ2 yi bile önermiyorum neden mi gece yatagında yan yatıp mesaj cekmeye çalışan kardeşim klavyeyle otomatikmen karsı karsıya:) onlar beni anladılar zaten:)

• Beğen
Tepkiler: kdz ve Faraza42
Faraza42

Faraza42

Üye
Benim telefonum XXJA4 da da kamera hatası veriyor :angry:

hisisman

Üye
şuan telefonuma jtjl2 yi yükledim. kamera sorunsuz, qwerty klawye çalışıyor , t9 u da çok güzel . ama iconları çok kaba ve büyük ve arka plan teması siyah ve yeşil. acaba xxja4 e qwerty klawye editlenebilirmi?? :)

Copps

Üye
Arkadaslar Ben Bunu Yüklemek istiyorum ama bişey olur diye korkuyorum açıkçası :D baya güzel görünüyor telefona bişey olurmu eğer birşey olursa nasıl düzeltirim ...

Takipçi Satın Al

Üst Alt