Monte Opera kısayolu - Ekleme\Editleme %100 İster menü ister widget :) TasteKiN farkı ile :D

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
demin qwerty klavyeli fw yi yükledim
bunun menüsünede olsa task manager yüklemek yüklemek istiyorum TaStEkİN ne olur yardımcı ol

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ben denemedim ama JTJL2 nin menüsünde bile Taskmanager olmadığı söyleniyor.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar widget olarak da ekliyebilirz nasıl derseniz Google'un widgetinde Google Maps kısayoluna atarak :)

IM'e ebuddy
GoogleMaps'e Opera

bu kodları uygulayın
#Palringo
class=com.ebuddy.messenger.AppMIDlet
vendor=eBuddy
name=eBuddy
#Maps
class=Browser
vendor=Opera Software ASA
name=Opera Mini

Sertug1991

Sertug1991

Üye
ben denemedim ama JTJL2 nin menüsünde bile Taskmanager olmadığı söyleniyor.

arkadaşlar widget olarak da ekliyebilirz nasıl derseniz Google'un widgetinde Google Maps kısayoluna atarak :)

IM'e ebuddy
GoogleMaps'e Opera

bu kodları uygulayın

peki kodu nedir ? ve nereye yazıcağız boş bir 0 yazan yeremi daha önce video player simgesi koymuşutum aa task managaer in kodunu bilmiyorum

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada nasıl yapılacağından bahsettim arkadaşım.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
saol :D

olmadı :(
IM ye Ebuddy ekleyim dedip IM etkisiz oldu sadece üstüne basılıyor başka bir şey olmuyor :D :D :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ebuddy yüklü değil mi :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
evet yüklü

tekrar denedim oldu :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
işine yaradıysa ne mutlu :)

mavisim_26

Üye
arkadaşımız mkeles84 paylaştığı linkte anlatılmış olan bu konuyu bizzat denedim ve oldu sizlerle paylaşmak istedim.

TKFileExplorer ile telefonumuzun içine giriyoruz

Exe - Java klasöründeki KJxDispatch.ini dosyasını bilgisayarımıza atıyoruz ve not defteri ile açıyoruz.

Orjinali şu şekilde, sadece palringo olan kısmı tabi ki :D

biz bunu şu şekilde değiştiriyoruz.

kaydedip tekrar bunu bilgisayarımızdan telefonumuzun Exe - Java klasörüne atıyoruz ve artık menüden IM tıkladığımızda Opera Mini açılıyor :D

arkadaşlar şimdi bir de widget olarak ekleme var elimiz de :)

IM'e ebuddy
GoogleMaps'e Opera

bu kodları uygulayın

:allalla::ah:islik:bye2::op:

bu da Opera'nın en son Türkçe 240*400 versiyonudur.

COM Portunu yazdığınız halde Link Lost hatası alıyor iseniz TKFileExplorer'dan şunu bir uygulayın derim.

Dikkat : Monte için menü *#7092463*# kodu ile açılıyor...

açılan menüde Debug Settings oradan da en alttan Reboot diyoruz telefonumuz reset attığında artık giriyor.

"TKFileExplorer " buraya nerden giricez

edi26

edi26

Üye
bn bu com portunu beceremedim yapamadım TKFileExplorer ile tlf giremedim kısacası yapamadım bi yardım ederseniz çok güzel olucak şimdiden tşkler

isaocak

Üye
hocam bu TKFileExplorer programını nereden bulurum. link verirsen çok iyi olur. paylaşım için teşekkürler..

verengul

verengul

Üye
iyi peki süper tamam ama bu İM adını ve logosunu opera yapma şansımız yokmu??

----------Eklendi @ 06:30:03 ---------- Yazıldı @ 06:07:17 ----------

bir sorum daha olacak. arkadaşlar google wigdetinde 'posta' var. ona girince telefona kendi tanımladığım e-posta hesap klasörü açılsın istiyorum mümkünmüdür???

garfield.es

Üye
Bolt yapma ihtimalimiz yok mu birde benim fw de ım yok menudeki baska bir simgeyi yapabilme ihtimalimiz var mı sadece ım simgesi olmuyordur herhalde dimi .... tesekkurler.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
sende ne simgesi var ekstra java açan

garfield.es

Üye
utalk simgesi var java kullanan. mfjf1 fw sini kullanıyorum bolt icin yardımcı olursan cok sevinirim...Opera yada ebuddy olsada duacın olmaktan vazgecmem tskrlr.. :D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bolt için opera yerine eklemen gereken kod bu
Kod:
class=THJava
vendor=Bitstream Inc.
name=BOLT

ebuddy istersen de bu
Kod:
class=com.ebuddy.messenger.AppMIDlet
vendor=eBuddy
name=eBuddy

fosfor09

Üye
Slm arkadaşlar, lütfen beni mazur görün >>> opera yı google maps yerine google postanın yerine gömmek mümkünmüdür? Mümkünse nasıl yapılacak bilgisi olan var mı?

Üst Alt