BVJD2 *Monte için anlatılmaz yaşanır bir şey. Orange Temalı Türkçe destekli stabil ve süper bir FW..

Sponsorlu Bağlantılar

'Davut

'Davut

Üye
Orjinali daha güzeldi...:)

maxilopez1

Üye
bende kamera başarısız diyor nasıl düzeltebilirim bunu

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Dostum kamera başarısız hatasının çözümü yoktur.Orjinal firmware yüklemen lazım

LaHeY81

Üye
Dostum Herşey MükemmeL Fakat Kamera Sorun Çıkardı Başarısız Diyo:s Ben Bu Fw yi KuLLanmak İstiyorum..

Buradan İndirdim, Sorunu DüzeLtip FarkLı Bİr UpLoadınız Varsa Onu Deneyeyim Birde? Yada FarkLı Bir Çözümünüz Var mı Acaba???* :(

LaHeY81

Üye
Dostum Herşey MükemmeL Fakat Kamera Sorun Çıkardı Başarısız Diyo:s Ben Bu Fw yi KuLLanmak İstiyorum..

Buradan İndirdim, Sorunu DüzeLtip FarkLı Bİr UpLoadınız Varsa Onu Deneyeyim Birde? Yada FarkLı Bir Çözümünüz Var mı Acaba???* :(

pentafans

Üye
gerçekten süper bir paylaşım..bende sorunsuz çalıştı..teşekkürler..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Kamera başarısız sorununa çözüm yoktur malesef. JTJL2 sürümünü yükleyerek orjinal FW'ye dönünüz.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
ustam emeğine sağlık S5620BVJF2 den sorunsuz bir şekilde kurdum problem yok tşk

ekc-103

ekc-103

Üye
telefonda gene kamera acılmıyor? mecbur değiştireceğim fakat bu fw cok iyi deneyin :)

oguzkhan292

Üye
registry klasörünü nerden bulcz telefonda?hiç açıklamamışsınız ki nasıl olacak diye. Firmware yüklemeyi biliyodk yükledik diyelim o ini dosyalarını nereye atacağımızı nereden bilecez?

immortal_6630

Üye
arkadaşlar işi gücü bıraktım bu kamera sorununu çözmek için günlerdir uğraşıyorum...jtjl2 de çalışan kamera bu frmwarede çalışmıyo neymiş efendim donanımn sorunuymuş ... tam tersine frimware sorunudur herşeyi deniyorum darkfosterde adamın bitanesi mfjfdeki kamera hatasını düzelttiğinden bahsetmişti ezbere konuşana kadar herkez bişey denese sorunu çoktan çözerdik

ucut

Üye
ya kafama takılan bir şey oldu bazıları fw nin sorunsuz oldunu söylemiş bazıları ise kamerada sorun olduğunu söylüyemiş sonuç nedir kamera çalışıyor mu çalışmıyor mu?

murat2414

Üye
bende kamera çalışmadı, ama çalışşa gerçekten süper tema

• Beğen
Tepkiler: ekc-103

muhendis006

Üye
arkadaşlar kamera probleminin çözümünü geçengün şans eseri buldum bende herkez gibi bvjd2 sürümünü yükledim fakat kamera başarısız dedi daha sonra bende in ternette dolaşırken yabancı bir sitede S5620BVJF2_s5620.pl sürümünü gördüm laf olsun die kurdum içinde türkçe dil desteğide mevcut kamerayı tıkladığımdada kamera çalıştı daha sonra tkfile explorer herzaman port hatası veriyordu ne yaptımsa düzeltemedim bir türlü internette arastırdım böle durumlarda tk file explorer 2.4 sürümü yeterli oluyor. kısacası orange firmware kurdum tastekin arkadasmın yaptığınıda ekledim çok güzel oldu tastekinden tek isteğim bu menülerde im yerine e buddy flash yazan yere opera kısacası editlediğin yerlere kendi isimlerini vermen mümkünse çok süper olur :D bu sorunuda atlattık ayrıca çok kullanışlı bi tema ve jtjl2 dende çok hızlı deneyin derim

bdr81

bdr81

Üye
Ardaşlar ben bu linkteki programı indirdim indirdikten sonra ne yapmam gerekiyor

hamster99

Üye
Sürekli yeniden başlatıyor tel

----------Eklendi @ 14:45:55 ---------- Yazıldı @ 12:57:01 ----------

Sürekli yeniden başlatıyor tel

sorunwhat

Üye
kamera açlmıyo bu fw de

blowofff-

Üye
Çok kararsız olmama rağmen bu kadar olumlu yoruma dayanamayıp bende yükledim. Gayet güzel ve hoş yalnız konu sahibinin ilk sayfada verdiği main_menu ve diğer dosyayı attıktan sonra ki menü berbat oldu. İkon isimleri ikişer satır ve çoğu bir yere gitmiyor. Tıklıyorsun öylece kalıyor ama Görev Yöneticisi çalışıyordu!

Menüdeki g.yöneticisine tıklayınca açık programları 3d olarak gösteriyor ve istediğini yapabiliyordun. Bu f2 firmware ve 1. mesajdaki 2 dosyanın sisteme atılmasıyla oldu. Yorumlarda göremedim ama bende çalıştı.

Kamera d2 de çalışmıyorken f2 de çalışıyor.

Velhasıl F2 olanı yükleyin ve öylece kalsın derim ben. Teşekkürler tema için emek veren arkadaşa...

sorunwhat

Üye
kardeş bu monte orenge warya mainmenu reg felan hepsi tamam yaptım ama bazıları çalışmıyo örn: 0rangewidget nasıl çalıştıra bilirim basıyorum ama açılmıyo ? simdiden saol

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
Arkadaşlar bu konu iyice dağıldı tastekin arkadaşımız bvjd2 üzerine kurdu ve bu orange tema da çok eksikler vardı onları düzelti kendisi istediği gibi kısa yollar filan ekledi.Ama sonrası bvjf2 çıktı ve bunun bvjd2 den daha iyi olduğu anlaşıldı.
kısacası ;

siz bvjf2 yi yükleyin diğerini yüklemeyin o dediğin( mainmenu reg )filan bunlar diğer yazılım için yani bvjd2 için .

şimdi bvjf2 yi kurun bu problemsizdir başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok.

Üst Alt