Modifiye CFW kullanmanın sakıncaları nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yated

Üye
    Konu Sahibi
Modifiye CFW kullanmanın sakıncaları nelerdir?
Arkadaşlar ben Nokia 5800 xpress music telefonumu hep orjinal cfw ile flashladım. Şimdi modlu bir cfw flashlama arifesindeyim. Böyle bir işletim sisteminin hep daha kullanışlı olduğu yönünde yaygın bir görüş hakim ancak böyle modifiye edilmiş yazılımların hiç mi olumsuz yönü yoktur. Varsa nelerdir? Mesela birçok yazılımda cpu ya hız aşırtmaya benzer bir işlem yapılıyor. Bunun işlemci ömrüne yada güç kullanımı nedeniyle bataryaya yansıyan yönleri olmuyor mu? Birde orjinal yazılımı hazırlayan mühendisler niye hantal bir sistem ortaya koyarlar? Zaman ayırıp İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

yated

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 45 kişi bakmış bir tane olumlu yada olumsuz bir fikir beyan eden yok. üç gündür cevap bekliyorum. soru mu çok zor? yada koca forumda anlayan mı yok? Mod cu arkadaşlar bari sizler bir yorum yapın. Yada yapılmış bir link varsa onu verin. tekrar teşekkürler

oquz_esen

oquz_esen

Üye
Modifiye edilmiş sistemler daha kullanışlı stabil olur orjinal yazılımdan bulamadıqınız tadı CFW ile yaşarsınız

olumsuz yönleri orjinalınde olduqu qibi CFW 'de de rastlayabiliriz ama CFW bu hataları %80 Oranında azaltır ve daha hızlı daha qörsel bir olanak saqlar

CPU & RAM & ROM 'a yapılan modlamalar Batarya ömrünü uzatır ve daha akıcı verim almanıza olanak saqlar bazı CFW'lerde bu düşünülmez sadece qörselliqe önem verilir buda bataryayı olumsuz şekıilde etkiler

Doğru CFW'yi tercih edip flash'lamadan önce özelliklerine DİKKAT ederseniz istediqinizi elde edersiniz

Nokia ürettiqi her cihaz için benzer özellikler sunar ama her biri birbirenden donanımsal olarak farklılık koyar coqunlukla buda fiyatta ucuzluk ve daha çok satış elde ettirir

Tavsiye CFW
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...multi-cfw-c6v41-port-5800-5230-x6-541173.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt