[Mod] Flashsız oturumlardaki mesaj baloncukları değişimi Refresh - FP1 - FP2

R.BEDRAN

Üye
karşı tarafın fotoğrafını nasıl uygulayacağız kendimkini me.jpg avatars klasörüne attım oldu ama karşı taraf için you.jpg yaptım olmadı yardım ?

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karşı tarafı rehberdeki resmi alıyor bildiğim kadarıyla rehberdeki kişiye resim ekle

toprak00

Üye
kardeşim öncelikle eline sağlık ama bi sorum bu dediğN belle refresh olurmu

R.BEDRAN

Üye
yok az önce denedim olmuyor bunun da muhakkak böyle avatars gibi klasöre bişey atmak gerekiyor diyeceğim ama herkesin fotosu farklı öyle de olmuyor,eee o zaman ne olacak şimdi ? ? ?

kardeş herşey tamamda ben arkaplan resmini yapamadım :S

newhand

Üye
öncelikle harika görsel benim tel C7-00 belle Refresh hangisini uygulamalıym f1 mi f2 mi yoksa Refresh mi

newhand

Üye
tsk ederim

Tepkiler: asigsasi
çok güzel durdu telefonda @asigsasi abimin mesaj baloncukları konusundan WP8 Conversation Style Skin' i kullanıyorum acayip hoşş..

Tepkiler: Symbianizer ve asigsasi
Yees,, We are here!!

Tepkiler: asigsasi ve Symbianizer
Oo şimdi Levent abinin Proluğu dillere destan MaxiPDA Türkçe uygulamalar,Sistem Modlama,Android Türkçe Uygulamalar.. Vs.vs her yerde imzası var. noss_bar fans was here?

Tepkiler: asigsasi
ios6 tarzı olarak duzenle dım istersen ekleyebılırsn konuya

Tepkiler: noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkürler konu açarak ve bir kaç ekran görüntüsü eklersen daha çok kişiye ulaşırsın

Tepkiler: okankayci
Teşekkürler konu açarak ve bir kaç ekran görüntüsü eklersen daha çok kişiye ulaşırsın
senın dosyaların üzerinde oynayarak yaptıgım ıçin senin konunda olmasını doğru buldum izin varsa açarım konu

Tepkiler: noss_bar