hocam öncelikle paylaşımınız ve emeginiz için teşekkürler.
benim sorum s4 hava durumu widgetını orijinal rootsuz s3 android 4.3 sistemine direk apk ile yüklesek sorun olur mu? touchwiz 'de sorun olmasın diye sormak istedim, bilgilendirirseniz sevinirim.
tema bolumunde gozukmez. launcher yuklemis gibi oluyor ev tusuna basarsan secenek sorara tw veya cm10.1'de kullandigin launcher arasinda secim yapmak icin. egee cikmadiysa uygulamalarda bul suan kullandigin launcher'i varsayilanlari kaldir butonuna tikla ve ev tusuna bas
tema bolumunde gozukmez. launcher yuklemis gibi oluyor ev tusuna basarsan secenek sorara tw veya cm10.1'de kullandigin launcher arasinda secim yapmak icin. egee cikmadiysa uygulamalarda bul suan kullandigin launcher'i varsayilanlari kaldir butonuna tikla ve ev tusuna bas
Ben her şeyi doğru yapıyorum. Arada aklıma geliyor bi zaman önce denemiştim bir iki gün önce şu launcher ı bir daha yüklemeye çalışayım dedim sonuç yine hüsran. Olmuyor başka bir sorun var ama ne bir türlü bulamadım. Yani launcher ı flashlayınca theme bölümünde gözükmesi şart ki ordan onu aktif edip reboot yapınca iş bitmiş olsun ama gözükmüyor.