mobilim=mağdurum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minoo

minoo

Üye
Hiç bşey anlamadım ben :D Ama Metin, cebinde TL yoksa zaten o mesaj gitmez. Eğer iletilmemişse karşıdakinin telefonu kapalıdır, TL varmış demek hattında. Eğer senin dediğin gibi olsaydı herkes atardı yokken bile. Gsm operatrleri kilitlenirdi :d:

-efşan

-efşan

Üye
:hmmm Metin kandırıyor hacı bunlar seni.:hmmm

greenmile

greenmile

Üye
Aslinda pc ortaminda foruma yuklenen bir resim mobilde link olarak gosterilebilir,yani resmi acip acmamak kullaniciya birakilabilir (resmi goruntulemek icin tiklayin) seklinde...aynisi dun basima geldi hayvanca buyuk buyuk resimler 10 mb mi yedi

-efşan

-efşan

Üye
Metin anlat yahu ne oluyor. Kafam karıştı.:allalla:
Pınar şarkı paylaştım.Dinle kız bi.:)

-efşan

-efşan

Üye
mobilsin dimi kuzum sende.
Murat sana katılıyorum.
Hatta mobil kullanıcı sayısı da hayli yüksek.
Site hakkında bloğuna bir konu açsak acaba bir geliştirme yapılır mı?

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
anlattım ya kardeşim.
Murat sana katılıyorum.
Pınar seni uyarıyorum.

greenmile

greenmile

Üye
Vbulletin mobil temasiyla zor dostum yeni tema lazim cikacak diyorlar ama gorecegiz gerci bu tapatalkta fazla kota dusmani

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
yaw hiç mi başınıza gelmedi bu? Yoksa benimde mi başıma gelmedi :ehe kafayı yiyorum.

-efşan

-efşan

Üye
niye yemedi kuzum o zaman?

greenmile

greenmile

Üye
- SerkeŞ -;4054893' Alıntı:
yaw hiç mi başınıza gelmedi bu? Yoksa benimde mi başıma gelmedi :ehe kafayı yiyorum.

Vodafone da oluyordu cok eskiden telsim zamaninda starcep vardi bende knt 0 ama ariyodum msj atiyordum ama soyle biseyki o zamanlar cagri atma yoktu starcepte :D

-efşan

-efşan

Üye
ben şu mobile bi alışamadım yahu.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
yaw tamam boşverin sorunu çözdüm, yazmam ama gülersiniz :ehe

-efşan

-efşan

Üye
yaz yaz:ehe

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
yaw yukarıda anlattığım gibi hem tl yok, hem sms. Unutup mesaj atmıştım gitmedi, beni uyardı gitmedi diye, şimdi böyle olunca başarısız mesaj oluyor giden kutusunda. Ama gönderiliyor simgesi geliyor yukarıya, e bende telefona ne zaman baksam o simgeyi görüyorum, sonra tl yükledim iyice tırstım şimdi alıcak diye :ehe sonuçta giden kutusundaki mesajı sildim, olay bitti :kop2:

minoo

minoo

Üye
yaw yukarıda anlattığım gibi hem tl yok, hem sms. Unutup mesaj atmıştım gitmedi, beni uyardı gitmedi diye, şimdi böyle olunca başarısız mesaj oluyor giden kutusunda. Ama gönderiliyor simgesi geliyor yukarıya, e bende telefona ne zaman baksam o simgeyi görüyorum, sonra tl yükledim iyice tırstım şimdi alıcak diye :ehe sonuçta giden kutusundaki mesajı sildim, olay bitti :kop2:

:zuhaha: Ben sana dedim dmi :ehe

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
ve bunu kaç kez yaşadım hala unutup tırsıyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt