Mobile İnternet Kullanıcıları İçin Core Playerdan Tv Keyfi Sizleri Bekliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Paylasimin icin tesekkur ederim. Gunlerdir calisan url ariyordum. Goruntu edge oldugu icin berbat. Surekli donuyor. Benim asil sorum gunlerdir arayip ta bulamadigim ve konu acmama ragmen cevap alamadıgım sorum lalegulf radyoyu cora playerden nasil dinlerim bu lalegulfm radyonun bu adresini nasil bulurum acil lazim

Valla Bende Araştırıyom Ama Şimdilik Bunlar Var Banada TNT Kanalının Mobile Versiyonu Lazım...Bulabilsem Paylaşacam Benim Bildiğim Kadarıyla "rtsp" ile Başlayan Linkler Açıyo CorePlayer Sadece Bunları Kabul Ediyor Tahminimce.Sizlere Elimden Geldiği Kadar Yardımcı Olacağım URL Konusunda...Teşekkürler...:)

cerkez1994

cerkez1994

Üye
Teşekkürler

xErKaNx

Üye
ilgi ve alakandan dolayi tekrar tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada nokia internet radyo programinada lalegul fm ekleme adresi ariyorum ama olmuyor. http ile baslayan adresler eklenebiliyor baska ekleniyorsa bilmiyorum. 400 kusur radyo var bi lalegul fm yok yaa bu nasil is anlamadım. Nokia internet radyo programina ekleyebilsem cok super olacak ama calisan link bulamiyorum birturlu.

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
ilgi ve alakandan dolayi tekrar tesekkurler

Bu arada nokia internet radyo programinada lalegul fm ekleme adresi ariyorum ama olmuyor. http ile baslayan adresler eklenebiliyor baska ekleniyorsa bilmiyorum. 400 kusur radyo var bi lalegul fm yok yaa bu nasil is anlamadım. Nokia internet radyo programina ekleyebilsem cok super olacak ama calisan link bulamiyorum birturlu.

Kardeş Dediğin Radyonun Sitesine Girdim Ama Orada Mobile Yayın Bulamadım Yani Nasıl Olacak İnan Bilmiyorum + Olarak Radyoyla Pek İşim Olmuyor O Yüzden O Dediğin Ekleme Nasıl Yapılır Bilmiyorum Çok Üzgünüm Yardımcı Olamadığım İçin Ama Araştırmaya Devam Etcem...

xErKaNx

Üye
Sagolasın kardes bende ara ara bakıyorum gorusmek uzere

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Sagolasın kardes bende ara ara bakıyorum gorusmek uzere

Kardeşim Dediğin Radyonun Sitesine Girdim Mobile Yayınları Yok Ben Görmedim Yani Anlayacağın Olmaması %90 ihtimal Senin İşin...Yardım Edemedim Ya Acaip Üzülüyorum...:(

xErKaNx

Üye
Ne demek kardes ilgilenmen bile yeterli ne yapalim saglik olsun.

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardes ilgilenmen bile yeterli ne yapalim saglik olsun.

Sen Sağol Kardeş ALLAH Razı Olsun Keşke Olsaydı Mobile Yayınları.Ama Artık Yani Tv ve Radyo Kanallarının Mobile Kullanım İçin Birşeyler Yapması Lazım Mobile Kullanım Çok Yaygınlaştı Artık Umarım Kısa Zamanda Yaparlar...

g1gfe4ds2

Üye
Omer yine yapmissin yapacagini cok guzel bi paylasim ayriyetten youtube videolari felanda izlenebiliyor supersin tesekkurler...

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Omer yine yapmissin yapacagini cok guzel bi paylasim ayriyetten youtube videolari felanda izlenebiliyor supersin tesekkurler...

Ben Teşekkür Ederim Osman Kardeşim Yararli Birşey Yapabilmişsem Ne Mutlu Bana...İyi Seyirler Tekrardan...:)

xErKaNx

Üye

kardes bu youtube den videolari nasil izliyorsun. Bende siyah ekran cıkıyor ustte youtube yaziyor ama hicbirsey bulunamadi diyor. Ara diyorum bisey yaziyorum ama yine ayni. Dns ayarlariylami ilgili acaba. Bilen bir yardimci olsa

gunayselim94

Üye
Tesekkürler

bulgay

bulgay

Üye
Kardeş her şey için teşekkürler.Ancak benim program şifre istiyor.Ne yapacağım.Acil yardım edin.Bir gün izledim.Az önce 8 haneli bir şifre istedi.Ne olur yardım...

• Beğen
Tepkiler: cengizalikaracaoglan
Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler...
güzel paylaşım...

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş her şey için teşekkürler.Ancak benim program şifre istiyor.Ne yapacağım.Acil yardım edin.Bir gün izledim.Az önce 8 haneli bir şifre istedi.Ne olur yardım...

Öncelikle Ben Hepinize Teşekkür Ederim...
Kardeş Ne Şifresinden Bahsettiğini Anlamadım Bu Uydumu Şifre İstesin Kaldı Ki Verdiğim URLELER Hep Kablo Tv Yayın Kanalları...Bu Konuda Yardımcı Olamayacağım Üzgünüm...:(

bulgay

bulgay

Üye
Ya program sürüm değil ya.Program şifre istiyor.Kanallar değil.Bana programın kodu lazım :)

Programın 'i lazım...

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler.

bulgay

bulgay

Üye
Program ffu.uull olmadığı için şifre istiyor.Bu konuda yardım etseniz...

merdemyar

merdemyar

Üye
    Konu Sahibi
Program ffu.uull olmadığı için şifre istiyor.Bu konuda yardım etseniz...

Ben Bu Programı Kullanalı Aylar Yıllar Oluyor Daha Böyle Birşey Görmedim...Dikkat Edersen 1.30 Sürüm Son Sürüm 1.36 Bildiğim Kadarıyla Onu Bile İndirmemişim Hep Kullanıyorum Öyle Sorun Olmadı Bende...Biraz Telefonunun Tarih Ayarlarıyla Oyna Belki Düzelir...

Üst Alt