Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben 3 kere kullandım ilkinde 16 mb sildi
ikincisinde 0
üçüncüsünde 32 mb
hafıza sorunu olanlar kullansın bence

• Beğen
Tepkiler: najanaja

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
arkadaşlar 35mb sildi ama bu orjinal belle tarayıcının arama çubucuguna bişey yazdığımızda hemen altta beliren googlede ara özelliğinide sildi yani tarayıcının google arama sağlayıcısını sildi =S
bana tekrar yükleyebileceğim şekilde sistem dosyalarınızdan kopyalayıp verebilirmisiniz
ama muhtemelen sizlerinde gitmiştir :(

benimde google aramasi silindi :( ne olacak nasıl düzelecek şimdi:( soft format attım düzelmedi. Teli tekrar güncellersem düzelir mi

celik1122

Üye
ikiside kurulmuyor telim hekli neden

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ikiside kurulmuyor telim hekli neden

kardeşim öle bi sormuşsun ki hesap sorar gibi :) şimdi ne gibi bir cvp vermemi bekliyosun ben nerden bilebilirim ki o kadar isnsan kurmuş. ben de sana sorayım benim telde hackli ve ben kurdum ve kullanıyorum neden?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Tesekkurler:oke:

• Beğen

kural02

Üye
Teşekkürler...

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benimde google aramasi silindi :( ne olacak nasıl düzelecek şimdi:( soft format attım düzelmedi. Teli tekrar güncellersem düzelir mi

en basit çözümün hiç uğraşma tarayıcı anasayfayı google yap olsun bitsin seçenekler anasayfaya tıkladımmı tamamdır yukardaki bu çözümden birazcık daha kolay tabiki ama flashtan başka kalıcı çözümü olmadığından en basiti bu dediğim

• Beğen
iizzz

iizzz

Üye
Teşekkürler

• Beğen

rnqqe

Üye
teşekkürler

• Beğen

hugu16

Üye
uygulama sağlayıcısı ile görüşün ne demek ya bi çok yüklediğim yada yüklemeye çalıştığım program bunu diyor lütfen yardım

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sağlayıcısı ile görüşün ne demek ya bi çok yüklediğim yada yüklemeye çalıştığım program bunu diyor lütfen yardım

telefonun hackli deil sanırım o yüzden veriyor bu hatayı. Unsigned uygulamaları kuman için ya hackleyeceksin yada sertifika alacaksın.

talpefe

Üye
:tşk:

• Beğen
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
:tşk:

• Beğen
tarxhn