İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
Ozan şu siteye ücretli üyelik sistemini getirme vaktin geldi.

greenmile

greenmile

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Hayır tabi iki farklı üyelik sistemi olabilir ücretli ve ücretsiz şeklinde
güzel fikir , vip üyelik gibi ancak şuanki yetkilerimiz üyelerdeki değişmemeli bence :) , ekstra avantajları olsun , reklamların gözükmemesı , nicklerinin rengi farklı olması , konularını kilitleyebilmesi veya silebilmesi , vb.. gibi :)

greenmile

greenmile

Üye
Bahsettiklerin yapılabilir tabi ben sadece fikrimi söyledim belki de yıllardır siteyle ilgili söylediğim ilk ve son fikrim olacak :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Kapanmayan reklam test surecindeydi ve duzeltilmesi icin ajansla calisiyorduk. Carpi butonu elbette ki reklamin sag ustunde olacak ve oyle aktif olacak zaten ilk gun oyleydi. Tabiki mantigi yok o yuzden pasif de yapmistik

Ucretli reklamsiz site konusunda ise cok fazla talep olacagini sanmiyorum arkadaslar cozumleri kendince yazmis bile sagolsunlar reklam engelleyiciler gibi site aleyhine cozumler buluyorlar.
Bizim yerimizde siz olsanız sizde kullanırdınız reklam engelleyici :D
güzel fikir , vip üyelik gibi ancak şuanki yetkilerimiz üyelerdeki değişmemeli bence :) , ekstra avantajları olsun , reklamların gözükmemesı , nicklerinin rengi farklı olması , konularını kilitleyebilmesi veya silebilmesi , vb.. gibi :)
VIP üyelikmi :D Ben turbobit linklerinden dosya indirmeye çalışacaksam yine VIP, MIP neye yarar :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kapanmayan reklam test surecindeydi ve duzeltilmesi icin ajansla calisiyorduk. Carpi butonu elbette ki reklamin sag ustunde olacak ve oyle aktif olacak zaten ilk gun oyleydi. Tabiki mantigi yok o yuzden pasif de yapmistik

Ucretli reklamsiz site konusunda ise cok fazla talep olacagini sanmiyorum arkadaslar cozumleri kendince yazmis bile sagolsunlar reklam engelleyiciler gibi site aleyhine cozumler buluyorlar.

Eski bir forum sahibi , admini olarak rahatsızlığınızı çok iyi anlıyorum.
Adblock gibi çeşitli reklam engelleyici eklentiler ile siteleri ayakta tutan reklamları yok sayma gibi bir çözümü asla kabul etmiyor vede onaylamıyorum.
O yüzden ufak tefek ricalarda bulunuyorum.
En çok kullanılan mobil temada konu içindeki görsel reklamı, metin bazlı reklam ile değiştirip bir nebze olsun şikayetlerimize derman olmak mümkündür.
Ücretli tema için bir konu açıp oylamaya sunabilirsiniz. Gelecek tepki ve oylamalara göre yol haritası çizilebilir.
Sitemiz için çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bugun gordugum tam ekran htc reklami var. Ayni sayfada bi yazi okurken ben kapatiyorum 2 saniye sonra yine cikiyor ekrana kapatiyorum yine cikiyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
bu sorun çözülürmü bilmem ancak telefon için adblock plus'u indir rootlu/rootsuz çalışıyor reklamları engelliyor şimdilik idare edebilirsin :)
rootluysa adaway ı kur :oke: :)
AdAway kurulu zaten ancak sadece uygulamalarda ki reklamları engelliyor sitedeki reklamları engellemiyor.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok abi bu böyle olmayacak. Reklamlar bayma noktasına kadar geldi. Kapattıkça açılan reklam nedir ya!!!!
Resmen mahalle maçı yapan ergenler gibi olduk.!!

Son düzenleme:
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
o zaman adblock plus'u kurmayı dene bende işe yaramıştı :)
Onu kursam oda uygulamalarda ki reklamları engellemiyor ikisinide kursam ram canavarı olacaklar nedir bu reklamlardan çektiğimiz anlamadım :D video izlerken bile dakikalarca reklam çıkmaya başladı sonumuz hayrola :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Onu kursam oda uygulamalarda ki reklamları engellemiyor ikisinide kursam ram canavarı olacaklar nedir bu reklamlardan çektiğimiz anlamadım :D video izlerken bile dakikalarca reklam çıkmaya başladı sonumuz hayrola :D
reklamı kim icad ettiyse dövecen sopa: :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
  • Beğen

Üst Alt