neden?Ozan şu siteye ücretli üyelik sistemini getirme vaktin geldi.
neden?
tamamda paralı üyelik saçma gibi geldi yeni üye olacaklar para ilemi kayıt olacaklarKalite artar

tamamda paralı üyelik saçma gibi geldi yeni üye olacaklar para ilemi kayıt olacaklar![]()
güzel fikir , vip üyelik gibi ancak şuanki yetkilerimiz üyelerdeki değişmemeli benceHayır tabi iki farklı üyelik sistemi olabilir ücretli ve ücretsiz şeklinde
, ekstra avantajları olsun , reklamların gözükmemesı , nicklerinin rengi farklı olması , konularını kilitleyebilmesi veya silebilmesi , vb.. gibi 
Bizim yerimizde siz olsanız sizde kullanırdınız reklam engelleyiciKapanmayan reklam test surecindeydi ve duzeltilmesi icin ajansla calisiyorduk. Carpi butonu elbette ki reklamin sag ustunde olacak ve oyle aktif olacak zaten ilk gun oyleydi. Tabiki mantigi yok o yuzden pasif de yapmistik
Ucretli reklamsiz site konusunda ise cok fazla talep olacagini sanmiyorum arkadaslar cozumleri kendince yazmis bile sagolsunlar reklam engelleyiciler gibi site aleyhine cozumler buluyorlar.
VIP üyelikmigüzel fikir , vip üyelik gibi ancak şuanki yetkilerimiz üyelerdeki değişmemeli bence, ekstra avantajları olsun , reklamların gözükmemesı , nicklerinin rengi farklı olması , konularını kilitleyebilmesi veya silebilmesi , vb.. gibi
![]()
Ben turbobit linklerinden dosya indirmeye çalışacaksam yine VIP, MIP neye yarar 
Kapanmayan reklam test surecindeydi ve duzeltilmesi icin ajansla calisiyorduk. Carpi butonu elbette ki reklamin sag ustunde olacak ve oyle aktif olacak zaten ilk gun oyleydi. Tabiki mantigi yok o yuzden pasif de yapmistik
Ucretli reklamsiz site konusunda ise cok fazla talep olacagini sanmiyorum arkadaslar cozumleri kendince yazmis bile sagolsunlar reklam engelleyiciler gibi site aleyhine cozumler buluyorlar.
telefondan mı giriyorsun yoksa bilgisayardan mıBugun gordugum tam ekran htc reklami var. Ayni sayfada bi yazi okurken ben kapatiyorum 2 saniye sonra yine cikiyor ekrana kapatiyorum yine cikiyor.

Telefontelefondan mı giriyorsun yoksa bilgisayardan mı![]()
bu sorun çözülürmü bilmem ancak telefon için adblock plus'u indir rootlu/rootsuz çalışıyor reklamları engelliyor şimdilik idare edebilirsinTelefon

AdAway kurulu zaten ancak sadece uygulamalarda ki reklamları engelliyor sitedeki reklamları engellemiyor.bu sorun çözülürmü bilmem ancak telefon için adblock plus'u indir rootlu/rootsuz çalışıyor reklamları engelliyor şimdilik idare edebilirsin
rootluysa adaway ı kur![]()
![]()
o zaman adblock plus'u kurmayı dene bende işe yaramıştıAdAway kurulu zaten ancak sadece uygulamalarda ki reklamları engelliyor sitedeki reklamları engellemiyor.

Onu kursam oda uygulamalarda ki reklamları engellemiyor ikisinide kursam ram canavarı olacaklar nedir bu reklamlardan çektiğimiz anlamadımo zaman adblock plus'u kurmayı dene bende işe yaramıştı![]()
video izlerken bile dakikalarca reklam çıkmaya başladı sonumuz hayrola 
reklamı kim icad ettiyse dövecenOnu kursam oda uygulamalarda ki reklamları engellemiyor ikisinide kursam ram canavarı olacaklar nedir bu reklamlardan çektiğimiz anlamadımvideo izlerken bile dakikalarca reklam çıkmaya başladı sonumuz hayrola
![]()

En iyisi chrome yerine mozilla kurmak telefona mozillanın reklam engelleyicisi var chrome da neden yok anlamadımreklamı kim icad ettiyse dövecen![]()
![]()

ha bi mobile gelseEn iyisi chrome yerine mozilla kurmak telefona mozillanın reklam engelleyicisi var chrome da neden yok anlamadım![]()
adblock chrome da
ama mozilla da güzel