İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Yakında MaxiCep TABLET Sürüm de devreye girecek.

Sizler için çalışıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan, OttomaN TigeR, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Opera Mini de artık Mobil stil ve masaüstü stile sorunsuz geçebilmektesiniz.

• Beğen
Tepkiler: zambirik ve mürteza16

zambirik

Üye
evet bende mobile geçemdim

mehmettech

mehmettech

Üye
Bende

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Tarayıcınızın cookies'lerini temizleyip bir de öyle dener misiniz?

• Beğen
Tepkiler: zambirik

zambirik

Üye
evet oldu teskkurler
butun maxicep yoneticilerine tesekkurler :)

Son düzenleme:
mürteza16

mürteza16

Üye
Mobil temaya geçti. Aslında opera mini stilinde avatarlar görünse daha çok kişi kullanır.

beats

beats

Üye
Herkese kolay gelsin; masaüstü sitede olan "Detaylı Arama Yap" bölümünü, mobil sitedeki soldaki kısayol seçeneklerine ekleyebilmeniz mümkün mü ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Mobil sürümde çok fazla reklam var. Bir sayfa açıyorum reklam altında mesaj onun altında tekrar reklam. Bu kadarda reklam olmaz bilgisayarda bıkıp usanıyoruz zaten.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Wp8 işletim sistemi internet Explorer da mobile surum ve opera mini surumu resim ekleyememe

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bir bildirimi okumama ragmen sayfa degistirinxe ayni bildirim tekrar cikiyor.Bu ne arkadas mobilden bi girdim tam ekran yapikredinin reklami cikti zor bela kapattim :D

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
opera mini temasında sağ da ve sol da iki tane oturumu kapat mevcut, oturumu kapattırmak istiyorsunuz anlaşılan :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
mobil temada konulan tam ekran redbull ve Türkcell reklamı kapanmıyor adminim. (Wp8.1 i.e)

xmustx

xmustx

Üye
Sayfamın yarısı reklam abartmıyorum ve kapanmıyor.mobilden opera sürüme geçmesem bunu bile yazamazdım !

badmus

badmus

Üye
Mobil Temadaki Redbull Ve Turkcell reklamı kapanmıyor bilginiz olsun. Kapatmak için AdBlock yükledim ne yazıkki. Android Chrome

NEXUS

NEXUS

Üye
Mobil Temadaki Redbull Ve Turkcell reklamı kapanmıyor bilginiz olsun. Kapatmak için AdBlock yükledim ne yazıkki. Android Chrome
chrome'da işe yaramakta programı kur kendi sitesinden rootsuz işe yarıyor :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Bende de yapıkredi reklamı :D Yapıkredi ye borcum olduğunu biliyor sanırım MaxiCep :D Bu reklam işini iyice abarttılar.

Üst Alt