Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstekMobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler
Sponsorlu Bağlantılar
Eaglebunker
Üye
Yakında MaxiCep TABLET Sürüm de devreye girecek.
Sizler için çalışıyoruz
Ozan
Admin
Konu Sahibi
Opera Mini de artık Mobil stil ve masaüstü stile sorunsuz geçebilmektesiniz.
Tarayıcınızın cookies'lerini temizleyip bir de öyle dener misiniz?
zambirik
Üye
evet oldu teskkurler
butun maxicep yoneticilerine tesekkurler
Son düzenleme:
mürteza16
Üye
Mobil temaya geçti. Aslında opera mini stilinde avatarlar görünse daha çok kişi kullanır.
beats
Üye
Herkese kolay gelsin; masaüstü sitede olan "Detaylı Arama Yap" bölümünü, mobil sitedeki soldaki kısayol seçeneklerine ekleyebilmeniz mümkün mü ?
Samizel Destan
Üye
Mobil sürümde çok fazla reklam var. Bir sayfa açıyorum reklam altında mesaj onun altında tekrar reklam. Bu kadarda reklam olmaz bilgisayarda bıkıp usanıyoruz zaten.
Silinen Üye 2313801
Kapalı Hesap
Wp8 işletim sistemi internet Explorer da mobile surum ve opera mini surumu resim ekleyememe
Samizel Destan
Üye
Bir bildirimi okumama ragmen sayfa degistirinxe ayni bildirim tekrar cikiyor.Bu ne arkadas mobilden bi girdim tam ekran yapikredinin reklami cikti zor bela kapattim
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
opera mini temasında sağ da ve sol da iki tane oturumu kapat mevcut, oturumu kapattırmak istiyorsunuz anlaşılan
Aybin.Kilic
Üye
mobil temada konulan tam ekran redbull ve Türkcell reklamı kapanmıyor adminim. (Wp8.1 i.e)
xmustx
Üye
Sayfamın yarısı reklam abartmıyorum ve kapanmıyor.mobilden opera sürüme geçmesem bunu bile yazamazdım !
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
badmus
Üye
Mobil Temadaki Redbull Ve Turkcell reklamı kapanmıyor bilginiz olsun. Kapatmak için AdBlock yükledim ne yazıkki. Android Chrome