Aybin.Kilic
Üye
Bende de yapıkredi reklamıYapıkredi ye borcum olduğunu biliyor sanırım MaxiCep
Bu reklam işini iyice abarttılar.

Bende de yapıkredi reklamıYapıkredi ye borcum olduğunu biliyor sanırım MaxiCep
Bu reklam işini iyice abarttılar.

Reklamlarla ilgiliyse reklam tabiki de olacak daha iyi hizmet verebilmeniz içinSevgili üyelerimiz,
Son zamanlarda site giderleri iyice artmaktadır. Kazanılan gelirlerin çoğu site masraflarına gitmektedir. Tepkilerinizde haklısınız ama buna bir şey demiyoruz tabii. Bu durumu en azından bugünlerde sadece anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Neyse konudan devam edelim evet mobile'de sorun yaşayanlar bu konu altında yazabilirler
Saygılarımızla,

Reklam olmazsa sitenin geliri olmaz , gelir olmazsa iyi hizmet olmaz , iyi hizmet olmazsa site düşüş yaşar , site düşüş yaşarsa site kapanır.Yalniz reklamlar mobilde de olacaksa illa ki kapatilabilen turden olsun![]()

siteye girmezsek yine hit almaz yine kaybeder haksızmıyım? ayrıca ben reklama tıkladığımda yeni pencere açıldığı gibi geri döndüğümde de reklamın gitmemiş olması adil değil..

Peki tam ekran acilan reklami kapatamadigim zaman mobil sitenin ne yarari kaliyor?Reklam olmazsa sitenin geliri olmaz , gelir olmazsa iyi hizmet olmaz , iyi hizmet olmazsa site düşüş yaşar , site düşüş yaşarsa site kapanır.![]()

Şimdilik tir o birkaç gün sonra giderPeki tam ekran acilan reklami kapatamadigim zaman mobil sitenin ne yarari kaliyor?![]()

Sevgili üyelerimiz,
Mobile sürümleri en çok siz kullanıyorsunuz yani siz derken aslında hepimiz en çok mobile sürümden aktif oluyoruz. Sizler için mobile sürümü daha kaliteli yapmak için uğraşıyoruz. Önümüzdeki günlerde Tablet sürümü bile faaliyete sokacağız yine sizler için. Tabii mobile cihazlarda fazla reklam görmeniz can sıkıcıdır bunu da anlıyoruz. Haklısınız gerçekten. Yakın zamanda mobile sürümde reklam konusunda hassasiyetli bir çalışmamız olacak. Tüm kaynaklarımızı sizlerin rahatlığı için harcıyoruz. Bundan sonra da harcamaya devam edeceğiz.
Herkese iyi vakit geçirmeler.
Saygılarımızla,
Ben android bölümü için kaç kere şikayette bulundum anlamsız cevaplar vererek dikkate almadılar. Forum resmen yorum ve beğeni kasma yerine ve turbobit gibi linklerden para kazanma yerine döndü.Bir sitenin ayakta kalması için reklam gelirleri elbette gereklidir. Bunu asla inkar etmiyoruz ama sizlerin de bizlerin istek ve şikayetlerine pek dikkate aldığınızı sanmıyorum.
Madem reklam yayınlanacak mobil temada konuların içindeki görsel reklam bandı yerine text bazlı reklam koymanızı önermiştim. Şikayetlerimiz bir nebze olsun azalırdı. (Ses çıkmadı bundan)
Madem gelirlere ihtiyaç var diyoruz, ücretli reklamsız bir tema önerisinde bulunmuştum (bu konu başlığında yazmıştım) , onla ilgili bir çalışma olacak mı? (Halen cevapsız)
Reklam şart diyorsanız onu anladık diyelim : Kapanmayan ve tam ekranı kaplayan reklam ile siteden biz üyeler olarak nasıl faydalanacağımızı açıklayın söz veriyorum bir daha bu konuya yazarsam iki olsun! (Başka bir temaya geç gibi gereksiz bir cevabı kabul etmiyorum)
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve bir üyeniz olarak bizlerin istek ve şikayetleri ile ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
mesela şimdi ikinci kez girdim ve çıkcam..Ben android bölümü için kaç kere şikayette bulundum anlamsız cevaplar vererek dikkate almadılar. Forum resmen yorum ve beğeni kasma yerine ve turbobit gibi linklerden para kazanma yerine döndü.
1-2 dakikalık bir sorun oldu.Chrome dan da giremedim.Operadan siteye giremiyorum.
Kapanmayan reklam test surecindeydi ve duzeltilmesi icin ajansla calisiyorduk. Carpi butonu elbette ki reklamin sag ustunde olacak ve oyle aktif olacak zaten ilk gun oyleydi. Tabiki mantigi yok o yuzden pasif de yapmistikBir sitenin ayakta kalması için reklam gelirleri elbette gereklidir. Bunu asla inkar etmiyoruz ama sizlerin de bizlerin istek ve şikayetlerine pek dikkate aldığınızı sanmıyorum.
Madem reklam yayınlanacak mobil temada konuların içindeki görsel reklam bandı yerine text bazlı reklam koymanızı önermiştim. Şikayetlerimiz bir nebze olsun azalırdı. (Ses çıkmadı bundan)
Madem gelirlere ihtiyaç var diyoruz, ücretli reklamsız bir tema önerisinde bulunmuştum (bu konu başlığında yazmıştım) , onla ilgili bir çalışma olacak mı? (Halen cevapsız)
Reklam şart diyorsanız onu anladık diyelim : Kapanmayan ve tam ekranı kaplayan reklam ile siteden biz üyeler olarak nasıl faydalanacağımızı açıklayın söz veriyorum bir daha bu konuya yazarsam iki olsun! (Başka bir temaya geç gibi gereksiz bir cevabı kabul etmiyorum)
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve bir üyeniz olarak bizlerin istek ve şikayetleri ile ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.