İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp8 Lumia 520 İnternet E:
Siteden girersem atıyor hemen bende uygulamayı indirdim zor oluyor bu ama hemen ilgilenin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İnternet Explorer ayarlara girip geçmişi silin. Sorun devam ederse alternatif bir browser kullanın (Nokia Express , kasper sky browser gibi)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
İnternet Explorer ayarlara girip geçmişi silin. Sorun devam ederse alternatif bir browser kullanın (Nokia Express , kasper sky browser gibi)

denerim ama uygulamada fena değil

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

T4NK

Üye
Mobilde maxicep logosuna tıklandığında portal yerine forum anasayfasına yönlendirmesi daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Opera Minide Mobile sürüme geçemiyorum.Masaüstü sitede smileyler görünmüyor.Opera mini sürümde avatarlar görünmüyor.Reklam sıkıntım yok.Bir de önerim var:Masaüstü sürümdeki Cevaplanmamış Konular kısayolu opera minide sol tarafta bulunsa pratik olmaz mı?Genelde yardım konuları cevapsız kalıyor da :)
İyi akşamlar ve kolay gelsin.Not: yukarıdaki durumlar sadece ooera minide geçerli :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Opera Minide Mobile sürüme geçemiyorum.Masaüstü sitede smileyler görünmüyor.Opera mini sürümde avatarlar görünmüyor.Reklam sıkıntım yok.Bir de önerim var:Masaüstü sürümdeki Cevaplanmamış Konular kısayolu opera minide sol tarafta bulunsa pratik olmaz mı?Genelde yardım konuları cevapsız kalıyor da :)
İyi akşamlar ve kolay gelsin.Not: yukarıdaki durumlar sadece ooera minide geçerli :)

opera mini de ki mobile sürüm o zaten, masaüstü sürümüne geçiş yapamazsan da tarayıcının sorunu, çerezleri, geçmişi sil, opera mini sürüm de zaten avatar gösterilmiyor

Son düzenleme:
NEXUS

NEXUS

Üye
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet öle zaten de ''geçiş yapamaman tarayıcının sorunu, çerezleri, geçmişi sil'' böyle birşey yazmışsın ya onun için öle yazdım :)
masaüstü sürüm aklıma geldi :D bunu yazmanda garip ya neyse.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Arkadaşlar UC Browser veya UC Browser Mini kullanın içinde reklam engelleyicimi var anlamadım hiç reklam falan görmüyorum hiçbir sitede :D

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bu reklamlar site için mecburi ihtiyaç.Ama hiç rastlamadım mobilde :D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
opera minide oper mini sürümünden mobil sürüme geçilmiyor bendede öle :)

Arkadaşlar, Opera Mini tarayıcıda herşeyi sıfırladıysanız ve kesinlikle sıfır ise tarayıcınız, maxicep direkt opera mini temasından giriş yapacaktır telefonunuzda. Ancak isterseniz en alttaki Mobile Sürüm ve Masaüstü Sürüm linklerinden diğer görünümlere istediginiz gibi geçebilirsiniz !

Emülatörle ve telefonum üzerinde yaptıgım tüm testlerde, sorunsuz gecis yapılabildigini gördüm

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Arkadaşlar, Opera Mini tarayıcıda herşeyi sıfırladıysanız ve kesinlikle sıfır ise tarayıcınız, maxicep direkt opera mini temasından giriş yapacaktır telefonunuzda. Ancak isterseniz en alttaki Mobile Sürüm ve Masaüstü Sürüm linklerinden diğer görünümlere istediginiz gibi geçebilirsiniz !

Emülatörle ve telefonum üzerinde yaptıgım tüm testlerde, sorunsuz gecis yapılabildigini gördüm
Teşekkürler hocam şuan site tam istediğim gibi gezinmekten zevk alıyorum :)

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
opera mini sürümünde bir mesajı beğenince başka sayfaya yönlendirmese üzerine tıklayınca beğensek çok süper olur aynı şekilde konu takibini bırakma v.s. içinde yapılsa.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
bir mesajı beğenince başka sayfaya yönlendirmese üzerine tıklayınca beğensek çok süper olur aynı şekilde konu takibini bırakma v.s. içinde yapılsa.
Kesinlikle katılıyorum.
Zaman kaybı oluyor.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
bir mesajı beğenince başka sayfaya yönlendirmese üzerine tıklayınca beğensek çok süper olur aynı şekilde konu takibini bırakma v.s. içinde yapılsa.
O tarayicidan kaynaklaniyor. Ben normal mobil siteyi kullaniyorum begenince sayfa degistirmiyor. Opera mini kullaniyorsaniz o tarayicidan kaynakli.

Üst Alt