Samizel Destan
Üye
Chrome mozillaya göre biraz daha hızlı bide mozillada bazen çökme oluyorha bi mobile gelseadblock chrome da
ama mozilla da güzel
![]()

Chrome mozillaya göre biraz daha hızlı bide mozillada bazen çökme oluyorha bi mobile gelseadblock chrome da
ama mozilla da güzel
![]()

cümlem çok karışık olmuş anlamadın di miChrome mozillaya göre biraz daha hızlı bide mozillada bazen çökme oluyor![]()
şimdi okuyunca bende anlamadım dediğim. 
demek istedim 
Yok anladım dediğini de zaten chrome mobilde neden yok onu anlamadımcümlem çok karışık olmuş anlamadın di mişimdi okuyunca bende anlamadım dediğim.
chrome'un mobil'ine adblock gelse , masaüstünde var ama firefox'un adblock'u hem masaüstünde hemde mobil versiyonunda var ve firefox da güzeldemek istedim
![]()
iPhone kullananlara ne demeliAndroid kullananlar şanslı. Wp8 sahiplerine Allah sabır versin!

iPhone kullananlara ne demeli![]()

Opera minide yok. Mobile temaya geçiş yap durumu anlarsın. (Telefon marka model nedir?)bende de reklam vs yok hiç mobilde :/
Üst taraftaki küçük Turkcell reklamını saymıyoruz o zaten var. Ancak değiştirdiğim her sayfada alttan yukarı doğru tam ekran reklam sıçrıyor. Her sayfa değiştirdiğimde bide reklam kapatmam gerekiyor.nokia n8üst tarafta küçük bi reklam var ki oda olur normaldir
Normalde reklamlar her kullanıcıya belli bir süre içerisinde bir kere gösterilecek şekilde ayarlanıyor ancak bu tanımlamalarda sorun olmus, ilgileniyoruz arkadaslar bu sekilde tabiki olmazÜst taraftaki küçük Turkcell reklamını saymıyoruz o zaten var. Ancak değiştirdiğim her sayfada alttan yukarı doğru tam ekran reklam sıçrıyor. Her sayfa değiştirdiğimde bide reklam kapatmam gerekiyor.
Bende hiçbiri kapanmıyor.Bende aylar sonra mobil siteye bi gireyim dedim.htc reklami gene iyi carpiya bastinmi kapanıyor.bi tane daha var hatirlamiyorum..carpiya bastim bastim kapanmaditapatalk artik zorunlu oldu

Abarttiniz iyice reklam isini yaa... Mobil sitede bari reklam kullanmayin. Tamam ac kaldiysaniz da eger ben cebimden cikartip para veririm ama olmuyor boyle Nuvo'lar HTC'ler falan...