İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

NEXUS

NEXUS

Üye
Chrome mozillaya göre biraz daha hızlı bide mozillada bazen çökme oluyor :)
cümlem çok karışık olmuş anlamadın di mi :D şimdi okuyunca bende anlamadım dediğim. :)
chrome'un mobil'ine adblock gelse , masaüstünde var ama firefox'un adblock'u hem masaüstünde hemde mobil versiyonunda var ve firefox da güzel :D demek istedim :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Android kullananlar şanslı. Wp8 sahiplerine Allah sabır versin!

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
cümlem çok karışık olmuş anlamadın di mi :D şimdi okuyunca bende anlamadım dediğim. :)
chrome'un mobil'ine adblock gelse , masaüstünde var ama firefox'un adblock'u hem masaüstünde hemde mobil versiyonunda var ve firefox da güzel :D demek istedim :D
Yok anladım dediğini de zaten chrome mobilde neden yok onu anlamadım :D
Android kullananlar şanslı. Wp8 sahiplerine Allah sabır versin!
iPhone kullananlara ne demeli :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Aybin.Kilic

zambirik

Üye
benim telefona niye reklam gelmiyo

en iyisi symbian :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Yemin ederim insana bizim mobil siteyi kullanmayin diyorlar resmen. Bu nedir baydi iyice zirt pirt alttan reklam fışkırıyor ekrana hemde tam ekran.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mobil temada ki olağanüstü çalışmada emeği geçenlere teşekkürler ediyorum!
Siteye girdiğimiz ve mobil temayı kullandığımız da pişmanlığın biri bin para...

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
bende de reklam vs yok hiç mobilde :/

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
nokia n8üst tarafta küçük bi reklam var ki oda olur normaldir

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
nokia n8üst tarafta küçük bi reklam var ki oda olur normaldir
Üst taraftaki küçük Turkcell reklamını saymıyoruz o zaten var. Ancak değiştirdiğim her sayfada alttan yukarı doğru tam ekran reklam sıçrıyor. Her sayfa değiştirdiğimde bide reklam kapatmam gerekiyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Abarttiniz iyice reklam isini yaa... Mobil sitede bari reklam kullanmayin. Tamam ac kaldiysaniz da eger ben cebimden cikartip para veririm ama olmuyor boyle Nuvo'lar HTC'ler falan...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2313801, Aybin.Kilic ve codblackops2
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Üst taraftaki küçük Turkcell reklamını saymıyoruz o zaten var. Ancak değiştirdiğim her sayfada alttan yukarı doğru tam ekran reklam sıçrıyor. Her sayfa değiştirdiğimde bide reklam kapatmam gerekiyor.
Normalde reklamlar her kullanıcıya belli bir süre içerisinde bir kere gösterilecek şekilde ayarlanıyor ancak bu tanımlamalarda sorun olmus, ilgileniyoruz arkadaslar bu sekilde tabiki olmaz

• Beğen
Tepkiler: Samizel Destan
codblackops2

codblackops2

Üye
Bende aylar sonra mobil siteye bi gireyim dedim.htc reklami gene iyi carpiya bastinmi kapanıyor.bi tane daha var hatirlamiyorum..carpiya bastim bastim kapanmadi :D tapatalk artik zorunlu oldu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bende aylar sonra mobil siteye bi gireyim dedim.htc reklami gene iyi carpiya bastinmi kapanıyor.bi tane daha var hatirlamiyorum..carpiya bastim bastim kapanmadi :D tapatalk artik zorunlu oldu
Bende hiçbiri kapanmıyor. :dry:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şu anda mobil reklamlar kullanıcılara birer kere görüntüleniyor her yenilemede çıkmıyor arkadaslar sorun düzeltildi.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, DiaBLoS, Oğuzhan ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Anasayfa reklam açılıyor kapatıyorum , bölüme giriyorum reklam, kapatıyorum, konuya bakim diyorum reklam, kapatıyorum, Bölüme geri dönüyorum reklam.
Yeminle mobil temadan nefret ettim. Opera temada ise sorunlarla boğuşuyoruz wp8 sahipleri olarak.
Konu düzenleme sayfası açılmıyor, beğen desek ayrı bir sayfada onay istiyor. Offfff offffff siteden soğuyoruz.
Ozan mobil temayı lütfen eski haline geri döndürün. :S

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Wp8 Lumia 520 İnternet E:
Siteden girersem atıyor hemen bende uygulamayı indirdim zor oluyor bu ama hemen ilgilenin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Abarttiniz iyice reklam isini yaa... Mobil sitede bari reklam kullanmayin. Tamam ac kaldiysaniz da eger ben cebimden cikartip para veririm ama olmuyor boyle Nuvo'lar HTC'ler falan...

harbiden ha parasını verelim kaldırın. Ne kadar ki karınız

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt