ismail
Üye
ben disco sevmiyomDiscovery2 çıkacak elite çıkacak bekle az olmadı 2.el Discovery al?![]()
sony fanıyım ben :Pben disco sevmiyomDiscovery2 çıkacak elite çıkacak bekle az olmadı 2.el Discovery al?![]()
sony fanıyım ben :PDetay arttıkça girmekte zorlanır Opera Mini kullanıcıları özellikleStandart temadaki gibi detay yok. Tema güzel bu eksiği var, şimdiye kadarki gözlemim bu. Miniyle giriş yapıyorum.

Temalardan hangisini seçersek o kalıyor?

Bunu biliyorumhttps://www.maxicep.com/forum/account/preferences En üstteki seçimden, standartı seçerseniz iyi olur![]()
Sürekli geçiş yapmak zorunda mı kalacağız? Telefonda mavi tema oldu şimdi bunu yapınca anlatmak istediğim bu.Bunu biliyorumSürekli geçiş yapmak zorunda mı kalacağız? Telefonda mavi tema oldu şimdi bunu yapınca anlatmak istediğim bu.
Bunu halledecegiz bir sonraki aşama olarak, bir oturtalım da sizin görüş ve önerilerinizlebir konuya son mesaj atılma süresini göstersin ya kim ne zaman ne demiş yada konuya yorum atılmış mı gözüksün. Birde mobilden girince mobil site masaüstünden girince masaüstü kendisi açılsın![]()

ben konu açamıyorım mo bil temeda yardımm...??
peki teşekkürler kolay gelsin mobil site süper olmuş ayrıca umarım en kısa sürede bitirirsiniz tekrar kolay gelsinBunu halledecegiz bir sonraki aşama olarak, bir oturtalım da sizin görüş ve önerilerinizle![]()