İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Standart temadaki gibi detay yok. Tema güzel bu eksiği var, şimdiye kadarki gözlemim bu. Miniyle giriş yapıyorum.
Detay arttıkça girmekte zorlanır Opera Mini kullanıcıları özellikle

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, OttomaN TigeR ve Buğra
incebey38

incebey38

Üye
daha renkli yapsanız iyi okurdu bnce katılanlar ???

• Beğen
Tepkiler: Buğra
mürteza16

mürteza16

Üye
Sayfa sayilari çok küçük. Tiklarken zor oluyor.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bence yeni tema çok iyi olmuş. ama bazı eksikleri var.
1. tema beyaz ve yazılar hepsi siyah gözü yoruyor. bunu örneğin : konu başlıklarını yeşil veya mavi renk ile daha iyi hale getirilirse güzel olur :)
2. bazı konu sayfaları alıntılar ile aşağıya doğru çok uzayabiliyor. bunu'da sayfalarda mesaj gösterim sani 5 veya 7 gibi(normali 10) küçük rakamlar ile daha hızlı gezinme ve yükleme yapılırdı.
tabi benimki sadece öneri en iyisini siz bilirsiniz. herkese iyi forumlar!!!

Son düzenleme:
Legendary.

Legendary.

Üye
Temalardan hangisini seçersek o kalıyor?

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Bunu biliyorum :) Sürekli geçiş yapmak zorunda mı kalacağız? Telefonda mavi tema oldu şimdi bunu yapınca anlatmak istediğim bu.

Şimdi şöyle bir durum var. Mobile seçimi otomatik yaparsak bu sefer seçim yapma şansınız ortadan kalkıyor. Ama manuel seçime bırakırsak da böyle bir sorun ortaya çıkar iki arada bir derede kaldık bu konuda. Aslında mobile tema çok güzel olursa, haliyle seçim yapmaya gerek kalmaz elbette. Öyle düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Legendary. ve Buğra
Legendary.

Legendary.

Üye
zamanla her şey yerine oturacak zaten bekliyoruz bizde :)

Buğra

Buğra

Admin
Yeni mobil tema cok hizli herkes begendi tek sorun yeni mobil tema acaba suanki mobil temanin yerine gecebilecek duzeye gelecek mi :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, OttomaN TigeR ve asigsasi
Uhops

Uhops

Üye
Pc görünümlü tema-->Normal hali:368Kb//opera mini ile alınan boyut:12Kb//açılış süresi:7 saniye

Şimdiki tema-->Normal:299 alınan:14 açılış süresi:6

reaurora

reaurora

Üye
eskisi daha güzel

capkino06

Üye
bir konuya son mesaj atılma süresini göstersin ya kim ne zaman ne demiş yada konuya yorum atılmış mı gözüksün. Birde mobilden girince mobil site masaüstünden girince masaüstü kendisi açılsın :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
bir konuya son mesaj atılma süresini göstersin ya kim ne zaman ne demiş yada konuya yorum atılmış mı gözüksün. Birde mobilden girince mobil site masaüstünden girince masaüstü kendisi açılsın :)
Bunu halledecegiz bir sonraki aşama olarak, bir oturtalım da sizin görüş ve önerilerinizle :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, Penci Hoca, Buğra ve 1 kişi daha
incebey38

incebey38

Üye
ben konu açamıyorım mo bil temeda yardımm...??ben konu açamıyorım mo bil temeda yardımm...??

marist

marist

Üye
Sol menuye bide cevaplanmamış konular eklenebilir..

capkino06

Üye
Bunu halledecegiz bir sonraki aşama olarak, bir oturtalım da sizin görüş ve önerilerinizle :)
peki teşekkürler kolay gelsin mobil site süper olmuş ayrıca umarım en kısa sürede bitirirsiniz tekrar kolay gelsin :)

• Beğen
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Bence bu daha iyi olmuş

• Beğen

Üst Alt