İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
çok siyah renksiz boğuldum sanki :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra, Emrgncy ve Legendary.

Legendary.

Legendary.

Üye
Aynen aynen :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence çok güzel,teşekkürler.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ben begenmedim eskiye nasıl döndürecem

Uhops

Uhops

Üye
Bu mesajda nickimin yazdığı yer ile başlayan beğen/cevapla/rapor et butonlarıyla biten kutucuk kolay ayırt edilemiyor.

Bide okunmamış forumların/konuların kalın yazılması dışında daha kolay ayırt edilebilmesi daha farklı şey yapılsa daha iyi olur gibi.

Son olarakta en üsteki logolardan sohbet logosu maxicep bannerinin üstüne gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Emrgncy

Emrgncy

Üye
zamanla düzelecektir hepsi...

0MG90

0MG90

Üye
Çok şık olmuş ve hızlı ben beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Opera Mini icin bazi dezavantajlari disinda fena degil.Sayfa sadece bende mi bilmiyorum ama yuklendigi halde syafayi durdurmadan yapilmiyor ve bazen sekmeyi kapatabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Durdurmadan yapılmayan nedir tam anlamadım ?

ismail

ismail

Üye
Durdurmadan yapılmayan nedir tam anlamadım ?
Benim diyeceğim şey farklı biraz :) konu açarken başlığı yazınca tamam diyince sayfa da yükleniyo sonra mesajı yazıp tamam deyince gene bi yükleme oluyo başlıktaki yükleme kısmı tamamda mesajdaki yükleme aşamasını iptal etmemizin yolu yok mu. çünkü arada mesajda yükleme yaparken yazılanlar pufff uçuyo ..

Ama bu yükleme mesaja cevap verirken olmuyo ve çok rahat oluyo :)

Legendary.

Legendary.

Üye
İsmail telefonları değişmemiz lazım :) Symbian symbian nereye kadar :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Dün gece boyunca sadece performansa ağırlık verdim. Hani daha hızlı açılsın diye ve sanıyorum bir nebze de olsa başarılı oldu. Hız problemi yaşayan var mı? Öncelikli olarak performans önemli biliyorsunuz. : )

• Beğen
Tepkiler: Legendary. ve Buğra
ismail

ismail

Üye
Dün gece boyunca sadece performansa ağırlık verdim. Hani daha hızlı açılsın diye ve sanıyorum bir nebze de olsa başarılı oldu. Hız problemi yaşayan var mı? Öncelikli olarak performans önemli biliyorsunuz. : )
Hız gayet iyi bence :) Yukarda yazılanlar gibi 3-5 şey var :) bazılarının olması mutlaka gerek gibi ama bazıları olmasada olur gibi bişi :)

mehmettech

mehmettech

Üye
hızlı ya :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Standart temadaki gibi detay yok. Tema güzel bu eksiği var, şimdiye kadarki gözlemim bu. Miniyle giriş yapıyorum.

Legendary.

Legendary.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt