İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

zambirik

Üye
tamam şimdi fark ettim cevapla butonunu

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Tmobile

Tmobile

Üye
bence facebook çakması gibi olmuş en azından yan taraf üst çubuğu farklı olsaydı iyi olurdu...

marist

marist

Üye
Sade ve hoş olmuş :) facebook a benzemesi güzel ama renkler farklı olabilir ve sayfanın en altına yukarı çık butonu eklemeli :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
standart tema suana kadarki en guzeli yenisini begenmedim ama emeginize saglik:)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Zaten mobil cihazinizda standart temayi kullanmakta sorun yasamiyorsaniz mobil temayi kullanmaniza hic gerek yok. Tabiki maxicep adli normal default dedigimiz temamiz en gelismis ve en iyi durumdadir

köprülü

Üye
Yeni mobil site güzel olmuş fakat kullanım açısından yani site içinde gezinme aradığını bulabilme açısından önceki mobil site sanki daha iyiydi ayrıca şu an ben opera mini programı ile girdim siteye fakat ucweb programı ile siteye giriş yapamıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazacağım alan gelmiyor ekrana telefon modeli nokia x2

Emrgncy

Emrgncy

Üye
@Ozan eski temada yani vbulletin kullanırken pc de normal temayı mobilde mobil light ı sorunsuz kullanıyorduk, ama şimdi mobilde yeni mobil sürümünü seçince pcde de mobil sürüm açılıyor, bunu çözebilir misiniz?
yoksa her mobil girişte seçenek yapmak zor oluyor..

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü, OttomaN TigeR ve asigsasi
Legendary.

Legendary.

Üye
Konu dışı olacak ama forum saatini ne yapacağım? Türkiye bulamadım?

mehmettech

mehmettech

Üye
birkaç tema var hangisini Önerirsiniz ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Dun 3adet tema vardı şimdi 2tane var şimdi fark ettimDun 3adet tema vardı şimdi 2tane var şimdi fark ettim

Legendary.

Legendary.

Üye
Nasıl yok abi ya :D Dil türkçe saat diliminde Türkiye'yi bulamadım forum saati ya önden gidiyor ya da geriden bende anlamış değilim :allalla:Bu arada herkes demiş ama bende demeden duramayacağım.Konuya son yorumu yapan kişi ve tarih-saat gösterse fena olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Nasıl yok abi ya :D Dil türkçe saat diliminde Türkiye'yi bulamadım forum saati ya önden gidiyor ya da geriden bende anlamış değilim :allalla:Bu arada herkes demiş ama bende demeden duramayacağım.Konuya son yorumu yapan kişi ve tarih-saat gösterse fena olmaz :)
birde ben de diyeyim :)

Konuya son yorumu yapan kişi
ve tarih-saat gösterse fena olmaz :ehe

artı rütbeler de yazmıyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü
Legendary.

Legendary.

Üye
Zamanla olur hepsi :P Geçen ki tema gibi her şeyimizi yapabiliriz inşallah bu temada :)

Üst Alt