İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
Hız olarak bende sevdim :) Renk olarakta çok hoşuma gitti :)

Ama

1. Olarak Üst konuların altına bi çizik yanına bi işaret koyulması gerek :)

2. Olarak konuyu başlatanın altında son mesajı atan ve tarihi yazsa 10 numara olur bence :)

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14

messevim

messevim

Üye
Bir an kendimi facebook ta zannettim :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5 ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
@Ozan abi çok güzel olmuş eline sağlık ufak tefek eksiklikler var ama hız ve sadelik çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tema ile ilgili yapılabilecek değişiklikleri ve taleplerinizi @Eaglebunker nickli arkadaşımız da benimle birlikte ilgilenecektir ve düzenlemeleri yaparak destek verebilecektir. Bilginize

Görüş ve önerilerinizi takip etmekteyiz, yavaş yavaş düzenlemeler devam edecek, bu ilk hali.

• Beğen
Tepkiler: Nextman, OttomaN TigeR, asigsasi ve 1 kişi daha
İbrahimTR

İbrahimTR

Üye
facebook mobil tarzı hoş olmuş

Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Değerli MaxiCep üyeleri,

Çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Sizlerin daha kolay ve hoş bir şekilde Mobile sürüm kullanabilmeniz için uğraşıyoruz. Belirttiğiniz eksikleri de not edip halletmeye çalışıp burada yeniden bilgilendirme yapacağız. Beğenen üyeler adına da çok sevindik. Teşekkür ederiz. :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, asigsasi, L-LumieRe ve 3 diğerleri
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
hadi hayırlı olsun

Legendary.

Legendary.

Üye
Hoşuma gitti diğerine göre gayet hızlı :) Şimdiilik gözüme çarpan şey üst konular ile normal konular arasında bir çizgi yok.Olsa fena olmazdı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gerçekten hoş ve kullanışlı bir tema olmuş, ellerinize sağlık. Şimdilik sabit, yönlendirilmiş ve kapalı konuların diğer konulardan ayırt edilememesi dışında öyle aman aman bir eksik yok bence, birde izlenen forumlar ve konuların da bildirimler paneline eklenmesi iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Legendary., Buğra ve Nextman
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Sabit ve normal konular şimdi ayrıldı.. Araya bölüm eklendi :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, OttomaN TigeR, Buğra ve 1 kişi daha
The SLayeR

The SLayeR

Üye
bncede hos olmuş ama mesela konua grdgmizde üyelerin yazdgı mesajlar arasında bi belirti tarzı bişe olablir en azından bana öle gelio karstrıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: incebey38
Eaglebunker

Eaglebunker

Üye
Mesajlarınızın olduğu yani şu anki bölüme ince bir ayar çekeceğiz. Hatta tumblr havası bile verebiliriz. Hani çok daha iyi anlaşılsın ve hoş görünsün diye. Hepsi olacak sevgili üyeler sabırrr :)))

@.TremmerT. eh başladık bakalım sizlere layıkı ile hizmet vermek için başladık..

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, L-LumieRe, Legendary. ve 2 diğerleri

zambirik

Üye
çok güzel olmuş beğendim ama konularda son yazılan mesajları kimin yazdığı ve hangi tarihte ne zaman yazdığı yok gözüme çarpan başka eksik yok güzel olmuş

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Legendary.

Legendary.

Üye
Az önce fark ettim telefondan yeni temayı açınca bilgisayardan girdim ve mobil için yapılan tema vardı :hmmm ordan düzelttim bu sefer telefon eski tema oldu :allalla:

incebey38

incebey38

Üye
ya ben eski temeya nasıl döneceğim bu çok yavaş vede telefonu donduruyor bide alışamadım hiç bişey bulamıyorummm

Legendary.

Legendary.

Üye
En üstteki bildirim ve mesajlar barı bence çok koyu olmuş..Birde biraz renk olsa daha iyi olacak ana sayfadaki konular ve alt konular birleşik gibi olmuş ya da bana öyle geliyor :hmmm
ya ben eski temeya nasıl döneceğim bu çok yavaş vede telefonu donduruyor bide alışamadım hiç bişey bulamıyorummm
Sola tıklayıp hesap ekranını açın en alttan temayı değiştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: zambirik
incebey38

incebey38

Üye
tmm düzeldi ilk yaptığımda donuyordu şimdi eskisinden daha hızlı oldu ama biraz alışmam gerek sizce hangisini kullanıyım

Legendary.

Legendary.

Üye
Yenisi daha hızlı :)

forum ayarları
Şikayet takipi
Açtığımız konular ve konu sayısı
Bunları eklemek istiyorum birde.Aklıma geldikçe yazarım.Kolay gelsin.Tekrardan elinize sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi, Buğra ve incebey38

zambirik

Üye
bence yeni tema daha güzell

alıntı yapamıyorum ama neden

Üst Alt