İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Sizlerde bir sorun var mı?

marist

marist

Üye
Sizlerde bir sorun var mı?
Bende az önce opera miniden girdim bazen sayfa yenileniyor gibi olup olduğu sayfada kalıyor bazende hiç açılmıyor :) Ve sorun olduğu kesin. Çabuk girmiyor foruma.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5

Emre

Üye
Benim İsteyim Mobil'de Ek Ekleme Eklentisi OlsunBenim İsteyim Mobil'de Ek Ekleme Eklentisi Olsun

Uhops

Uhops

Üye
Bazen hiç sorun olmuyor. Şimdi hiç bir sorun yok. :)

marist

marist

Üye
bende Zaten Dosya Ekleme Hakı var sadece Mobil De olsun IstiyorumBu Arada profilimi bak görürsün Üye olduğumu Gurubu Dosya ekleme Hakkına Sahip Olduğumu
Bilmiyordum ama bende mobilde de var kardeşim. Cevapla yerinde dosya yükle yeri var.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
Mobilden girdiğimiz de özellikle forumda sayfanın en üstünde çıkan 2 tane reklam resmi var. Mobilde bari reklamları kaldırsanız veya en azından sayfanın altına falan alsanız? Çünkü 1 GB altı ram olan telefonlar da ister istemez tarayıcının donmasına neden oluyor ve bu yüzden mobil siteyi pek kullanamıyorum Tapatalk dışında.

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
Uhops

Uhops

Üye
Bu akşam gene yavaşlama oldu sanki, ilk üstte RSS yazısı geliyor, sonra arkaplan gri oluyor, sonra bildirim gelen kutusu olan bar geliyor, en son sayfanın tamamı geliyor :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
isteğim mobilden beğen butonuna basildiginda eminmisiniz diye sormamasi o sayfanın yüklenmesini beklemek beğenmek eminmisinizi cevaplamak tekrar o sayfanın yüklenmesi.
Biraz acele ile yazdım. Yetkililer ilgilenirse sevinirimolmuş. Ilgilendiğiniz için teşekkürleryine beğenmek istediğinize eminmisiniz diye soruyo

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
isteğim mobilden beğen butonuna basildiginda eminmisiniz diye sormamasi o sayfanın yüklenmesini beklemek beğenmek eminmisinizi cevaplamak tekrar o sayfanın yüklenmesi.
Biraz acele ile yazdım. Yetkililer ilgilenirse sevinirimolmuş. Ilgilendiğiniz için teşekkürleryine beğenmek istediğinize eminmisiniz diye soruyo
Her zaman olmuyor.Çok nâdir :oke:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
öncelikle selamun aleykum forumlarda mesajlara cevap verirken mobilde acayip bir kasma yaşıyorum. alıntı yaparken de yazdığım kelime alıntının arasına karışıyor bu sorun siteden midir böyle bi sorunu nasıl aşabiliriz acaba?

Uhops

Uhops

Üye
Mobilde alt forumları nasıl okunmuş kabul edeceğiz?

phasan

phasan

Üye
operada bildirım sorunu yasıyorum bıldırımlere basıyorum bakamıyorum 1 kerede 5 kere yada 4 kere basmam gerekıyor bunu halledersenız sevınırım

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bu yazdığınız sorunların hangi temada oldugunu belirtir misiniz ? Mobile Light sürümde mi oluyor ? Sitenin en altındaki bardan, tema seçimine bakınız.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
eski arayüz sanki daha basit ve rahttı

phasan

phasan

Üye
herkesın kullandıgı temada oluyor sorun

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
mobile light

Uhops

Uhops

Üye
Şuan benim lightde bir sorun yok fakat bildirimler sayfasında bildirimler sığmıyor;
QWE
RTY,
Ak
siy
on
Wo
lftea
m
ad
lı kon
udaki
mes