NEXUS
Üye
opera mini sürümünden bahsediyor.O tarayicidan kaynaklaniyor. Ben normal mobil siteyi kullaniyorum begenince sayfa degistirmiyor. Opera mini kullaniyorsaniz o tarayicidan kaynakli.
opera mini sürümünden bahsediyor.O tarayicidan kaynaklaniyor. Ben normal mobil siteyi kullaniyorum begenince sayfa degistirmiyor. Opera mini kullaniyorsaniz o tarayicidan kaynakli.
Bende beğen butonuna basınca yeni sayfa açmasının sebebi olarak opera mini diyorum. Normal mobil sitede öyle bir durum yok.opera mini sürümünden bahsediyor.
symbianlarin tarayıcısı sorunlu olduğu için zaten opera mini kullanıyorum diğer tarayıcıları sevmiyorumBende beğen butonuna basınca yeni sayfa açmasının sebebi olarak opera mini diyorum. Normal mobil sitede öyle bir durum yok.
zaten mobil sürümden bahsedmiyor , opera mini sürümünde ayrı sayfaya yönlendirmesin diyor mobil sürümde evet öle sorun yok ama opera mini sürümde var. onun için öneri vermiş zaten arkadaşBende beğen butonuna basınca yeni sayfa açmasının sebebi olarak opera mini diyorum. Normal mobil sitede öyle bir durum yok.

Ben anlatamadım galibazaten mobil sürümden bahsedmiyor , opera mini sürümünde ayrı sayfaya yönlendirmesin diyor mobil sürümde evet öle sorun yok ama opera mini sürümde var. onun için öneri vermiş zaten arkadaş![]()
opera mini sürümünden bahsettiğini biliyorum ancak o siteden dolayı değil opera mininin çalışma tarzından dolayı ayrı sayfaya yönlendiriyor. Opera mini ile girdiğin tüm sitelerde böyledir yani o yüzden tarayıcıdan kaynaklı bir sorundur dedim umarım anlatabilmişimdir.ya o sürüm o özellikte yapılmış , site kurucusu bilerek öle yapmış , bende anlatamadım dediğimi , adamın verdiği öneri o opera mini sürümünde beğene bastığımızda ayrı bir sayfaya yönlendirip beğendirmesin demeye çalışmış , ayriyeten sadece opera minide yapmıyor öle chrome'dan girip opera mini sürümüne alıncada aynısını yapıyor. umarım bu sefer anlatabilmişimdirBen anlatamadım galibaopera mini sürümünden bahsettiğini biliyorum ancak o siteden dolayı değil opera mininin çalışma tarzından dolayı ayrı sayfaya yönlendiriyor. Opera mini ile girdiğin tüm sitelerde böyledir yani o yüzden tarayıcıdan kaynaklı bir sorundur dedim umarım anlatabilmişimdir.

Sitenin yöneticisi sitenin Opera Mini sürümünde ''Beğen'' butonuna basınca başka sayfa açılmadan olduğu sayfada beğenilebilecek şekilde tasarlamış olsaydı bile Opera Mini'nin yapısı gereği beğenebilmek için yine başka bir sayfa açılacaktı. Ben burda Opera Miniden bahsediyorum şimdi anlatabildim mi?ya o sürüm o özellikte yapılmış , site kurucusu bilerek öle yapmış , bende anlatamadım dediğimi , adamın verdiği öneri o opera mini sürümünde beğene bastığımızda ayrı bir sayfaya yönlendirip beğendirmesin demeye çalışmış , ayriyeten sadece opera minide yapmıyor öle chrome'dan girip opera mini sürümüne alıncada aynısını yapıyor. umarım bu sefer anlatabilmişimdir![]()
açıklama için teşekkür ederimOpera mini temamizda zaten resim kullanmadik o sekilde tasarlandi acilmamasi diye birsey yok
Ayrica yukarida @Samizel Destan arkadasin da yazdigi gibi @.NeXuS. Opera mini de begen scripti ve tum scriptlere onayi koyan biz degiliz biz onaysiz dahi yapsak opera onu onaylama haline getirecek cunku script ten otomatik post yaptirmaya izin vermiyor opera, hersey kendi uzerinden kendi kontrolunde gosterilsin istiyor dolayisi ile opera mini li herhangi bir sitede facebook dahil, tum script post islemlerinde onay istemek zorunda.
Eger telefonunuzda herhangi bir kasma olmuyorsa ve konfigurasyon iyiyse yeni tip akilli bir cihazda kesinlikle mobile surumu kuanmanizi tavsiye ederim. Opera mini surumu yalnizca eski ve dusuk donanima sahip cihazlar icin kullanisli.

Beni anlayan birinin olması sevindiriciOpera mini temamizda zaten resim kullanmadik o sekilde tasarlandi acilmamasi diye birsey yok
Ayrica yukarida @Samizel Destan arkadasin da yazdigi gibi @.NeXuS. Opera mini de begen scripti ve tum scriptlere onayi koyan biz degiliz biz onaysiz dahi yapsak opera onu onaylama haline getirecek cunku script ten otomatik post yaptirmaya izin vermiyor opera, hersey kendi uzerinden kendi kontrolunde gosterilsin istiyor dolayisi ile opera mini li herhangi bir sitede facebook dahil, tum script post islemlerinde onay istemek zorunda.
Eger telefonunuzda herhangi bir kasma olmuyorsa ve konfigurasyon iyiyse yeni tip akilli bir cihazda kesinlikle mobile surumu kuanmanizi tavsiye ederim. Opera mini surumu yalnizca eski ve dusuk donanima sahip cihazlar icin kullanisli.

Maxicep Windows Phone 8 uygulamasında son sayfaya git ve ilk sayfaya git seçeneklerine ek olarak bence belirli sayfaya git gibi özellikte olmalı 600 sayfalık bir konuda 300 e gitmek için teker teker uğraşmak zor olur direk 300 yazsak gitse güzel olur... Teşekkürler
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Mesajı silme yok.az önce mesaj yazdım ama sonradan hatamı farkettim silmek için girdim ve mesajı silemedimsanırım opera mini sürümünde ve diğer sürümdede yoktu bildiğim kadarıyla yazılan mesajı silme yok yada ben bulamadım aydınlatırsanız çok sevinirim
![]()

Mesaji silme yok evet sadece duzenleyebilirsiniz ancak illa silinmesini istiyorsaniz mesaji sikayet ederek mesaji silme istegini iletin yoneticiler silebilir

Kendin silemezsin.bilgisayardan siliniyor diye hatırlıyorum hocam ya siz yönetici arkadaşların işi başından aşkın zaten birde böyle ufak sorunlarla uğraştırmak istemem pcden silerim![]()