Abstract_Loco
Üye
Kendin silemezsin.
huum onu bilmiyordum, o zaman elimden geldiğince silinmesi gerekmeyen mesaj atarım

Kendin silemezsin.

Örnek paylaşım linki at.Mobil sürümde sol üstteki üç çizgiye basınca çıkan yere detaylı arama yapma özelliği eklenebilir mi? @OzanMerhabalar benim sorunum bazı paylaşımlarda indirme linki yok ama başkaları indirebiliyor.Dosyaları nasıl görebilirim.
Telefon Modeli:C503
Tarayıcı:Opera Mini
Örnek paylaşım linki at.Mobil sürümde sol üstteki üç çizgiye basınca çıkan yere detaylı arama yapma özelliği eklenebilir mi? @Ozan
O konuda cidden link yok.
Konuyu yöneticilere rapor edin gereken yapılır. Veya konu sahibinden linkini eklemesini / konuyu düzenlemesini isteyebiirsiniz.O konuda cidden link yok.
Mobil sürümde editöre smiley ekleme, tamamen mobil cihaza yük getirdiği için gerçekleştirmedik. Farklı yöntemler üzerinde çalışacağız.@Ozan abi mobil sürüm de smiley-ler olsa böyle bir şey olabilir mi?
Konuyu yöneticilere rapor edin gereken yapılır. Veya konu sahibinden linkini eklemesini / konuyu düzenlemesini isteyebiirsiniz.
Mobil sürümde editöre smiley ekleme, tamamen mobil cihaza yük getirdiği için gerçekleştirmedik. Farklı yöntemler üzerinde çalışacağız.
Peki yöneticilere nasıl rapor edebilir bu konularda bilgisizim :PKonuyu yöneticilere rapor edin gereken yapılır. Veya konu sahibinden linkini eklemesini / konuyu düzenlemesini isteyebiirsiniz
Konunun altında yer alan Şikayet butonunu kullanarak rapor edebilirsiniz.Peki yöneticilere nasıl rapor edebilir bu konularda bilgisizim :P
TeşekkürlerKonunun altında yer alan Şikayet butonunu kullanarak rapor edebilirsiniz.
Şikayet butonuna basınca uyarı mı gelsin istiyorsunuz ? Opera da uyarı sistemi daha dogrusu javascript sistemi olmadıgından, daha önce sikayet edilen sikayet için javascript penceresi açılarak daha önce raporlanmıstır diyemez.konuyu şikayet edince opera sürümünde mesaj bildirilmiştir gibi bi uyarı çıkmıyor bunu bi düzeltir misiniz aynı konuyu bi kaç defa şikayet etmek hoş bi durum olmuyo sonuçta @Ozan
himm o mesele peki teşekkür ederimŞikayet butonuna basınca uyarı mı gelsin istiyorsunuz ? Opera da uyarı sistemi daha dogrusu javascript sistemi olmadıgından, daha önce sikayet edilen sikayet için javascript penceresi açılarak daha önce raporlanmıstır diyemez.

137 olmuşSlm mesajlarimin sayi 135-den yukari çikmiyo neden![]()

dünden beri oraya buraya mesaj yaziyorum 135-de kaliyodu buraya yazinca düzeldi137 olmuş![]()
:dünden beri oraya buraya mesaj yaziyorum 135-de kaliyodu buraya yazinca düzeldi:
bilgilendirdiğin iyi oldu teşekkurlerGereksiz mesajlar ve bazı bölümlerde mesajlar sayılmıyor.
ilginç doğrusu mesajlar gereksiz olduğundan daha sonra silindiği için heralde sayılmıyo hmm teorik olarak iyi, ama silinmiyosa mesajlar eksik sayılır forum bu konudaGereksiz mesajlar ve bazı bölümlerde mesajlar sayılmıyor.