mobil temada sorun var yenı konuların goremıyorum vodafone forumda yenı yazı yazılınca pnormal sıtede renklı oluyor ama mobılde bıldırım renklı olmuyor
mobil temada sorun var yenı konuların goremıyorum vodafone forumda yenı yazı yazılınca pnormal sıtede renklı oluyor ama mobılde bıldırım renklı olmuyor
şikayet ederken ilk araçlara ordanda şikayete tıklamak zaman alıyor. 'rapor et' yerine isimsiz/küçük bir buton olsa daha kısa olur gibi. Ve arkaplanı beğenmedim ama bundan daha uygunu olmaz heralde.Beğen/cevap/şikayet butonları tek satırda olsa ve simgeleri mavi olsa.(mavi:forumlarda son mesajı yazanların geri dönen ok işaretindeki mavi.)Hatta cevapla/dosya yükle/gelişmiş butonlarıda renkli olsa olur.Beğen butonu beğendikten sonra mavi oluyormuş
Sarı renk derken o.O Sen hala normal (default) temayı mı kullanıyorsun. Çünkü en son mobil temada renklerin açıklığı giderildi ve bence en uygun tema da bu oldu. Yani eğer hala default temayı kullanıyorsan, sayfanın en alt solundaki "MaxiCep" yazısına tıkla, ardından stil seçiminden Maxicep Mobile ı seç. Bu kadar basit. Çünkü bu en son tema da sarı renk yok, ondan dolayı söyledim.