Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

sahinkp

Üye
kaç gündür burayı takip edip programın verilmesini belkiyorum ama veren yok lütfen elinde olan upload edebilirmi ?:sukur:

sinem4159

sinem4159

Üye
arkadaşlar bulunduğuz konumda çok önemki 3g vericisi olan baz istasyonlarına yakınsanız çok net ve muhteşem çekiyor biz bunun ilk denemesini merkez baza yakın yaptık ve gerçekten çok ii.yavaş yavaş ilçelere ve küçük yerleşim yerlerinede vericiler ekleniyor zmanla her yerde çekicek (trkcell i.d.)

bymen07

Üye
ben waptan qirdim 1 saat bedava wapa yokmu ? Paket secin diyor ben dnemek istiyordum ?

vodafonede bedava mobil tv ustelik kaliteli goruntu var
turkcell 3g hızlı ama kampanlayarda zayıf bence

elive

elive

Emekli Yönetici
2 ağustos itibariyle turkcell mobil tv de iyileşme olmuştur..

Bravery

Bravery

Üye
iyileşme oldu derken?????
ben hala wap.mobiltv.turkcell.com.tr/uygulama linkinden mobiltv programını indiremiyorum..
iyileştirme neye ve kime yaptı??
şuan kaç üyesi mobiltv yi kullanabiliyor ki Turkcell'in?:@

sefo2

Üye
cepten direk uyduya bağlanılamazmı yayınları seyretmek için ? öyle bi telefon varmı acaba

sinem4159

sinem4159

Üye
turkcelldede ucretsiz mobil tv. 3g kapsama alanında hiç sorunuz ve net çekiyor:islik

Consul9

Consul9

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUNUZ desteklemiyor olabilir. mesela ben 6120de mobiltv yazıp 2222 ye gönderdim ordan türkcell bana bir link attı tıkladıkm kullanım sözleşmesini kabul ettim we ondan sonra bana yüklemeye hazırlanıyor resmi geldi dosya sanırım sisx çünkü boyutu heralde 2158kb ttı sonra klasörümde baktım mobiltv gelmiş hemen tıkladım bir menu çıktı ben tvyi seçtim ilk gün berbattı ama şimdi gayet net ama bazen görüntü donup kalıyor we sanırım ilk bir ay ücretsiz çünkü ben bütün kanalları izliorm ama galiba sadece girişte 2 kntr. gidior oda bnm net paketinde alıorlar:D

WE SANIRIM MOBİLTVYİ SADECE S603RD CİHAZLAR DESTEKLİYOR...​

sahinkp

Üye
ARKADAŞLAR TELEFONUNUZ desteklemiyor olabilir. mesela ben 6120de mobiltv yazıp 2222 ye gönderdim ordan türkcell bana bir link attı tıkladıkm kullanım sözleşmesini kabul ettim we ondan sonra bana yüklemeye hazırlanıyor resmi geldi dosya sanırım sisx çünkü boyutu heralde 2158kb ttı sonra klasörümde baktım mobiltv gelmiş hemen tıkladım bir menu çıktı ben tvyi seçtim ilk gün berbattı ama şimdi gayet net ama bazen görüntü donup kalıyor we sanırım ilk bir ay ücretsiz çünkü ben bütün kanalları izliorm ama galiba sadece girişte 2 kntr. gidior oda bnm net paketinde alıorlar:D

WE SANIRIM MOBİLTVYİ SADECE S603RD CİHAZLAR DESTEKLİYOR...​

Dostum programıda buraya upload etseydin çok iyi olacaktı :sukur:

deejaymixman

Üye
Hele şükür turkcell wap sitesini duzeltmiş bi de programı indirebilsek super olcak.Ama buna da sükür su an gayet net izliyorm.

sskkll

sskkll

Üye
3g şebekesiyle alakası yok.benim hepsi dolu yinede donuk hicbir şey göstermiyor.bir ara kanal7 çok guzeldi ama arkadaslar benim vodafone hatta daha iy4 gösteriyor

--------------- Ekleme ---------------

3g,leyleTelevizyon izlemek isteyenler vodafone gecsin interneti de daha hızlı

Vodafone lig tv yi gosterirse şahane olur hem ilk 3ay bedava mobil tv ondan sonra ayda 40 kontör turkcell sadece 1 ay da 1 saat iyi gösterse neyse

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaşım elindeki mobil tv setup ını buraya upload edermisin? gercekten cok makbule gecer ;)

3G'nin yayına başladığı gün 30 temmuzda cep internetten indirdim arkadaşlar adres bu buradan indireceksiniz. Yalnız telefonunuz 3g desteklemesi gerekiyor.

Arkadaşlar birşey daha söylemeyi unuttum dünden beri tv izliyorum kesintiler takılmalar düzeldi :) ne kontörüm gidiyor nete bağlantı :) turkcelle bağlan hayata :D

resimler

Bravery

Bravery

Üye
arkadaşım bu verdiğin linki biliyoruz..
bizim sorunumuzda zaten tam bu vermiş olduğun linkin yoğunluktan dolayı şuan programı indirmemize olanak sağlanamıyor olmasından kaynaklanıyor.
yoksa bizlerde bu linkten inmesi gerektiğini biliyoruz.
ama sen ilk gün indirembilmişsin yani site çökmeden önce :)
bizimle elindeki mobil tv programını paylaşırsan bizde sayende kullanıcaz tabi ki seninle aynı model telefonu kullananlar veye elindeki programın desteklediği tüm model sahipleri.. ama en azından belli bir kesimin ihtiyacına çare olucaksın buraya upload edersen..
:oke:

mirsat6161

Üye
arkadaslar bn izliorum cok net donmuyor ve ses kalıiteside iyi N95 8GB de isliorum belki ondandır

ozgurm94

ozgurm94

Üye
benim telde görüntü çok güzel hemde tam ekran benim tel sonyericsson w880i görüntüdende gayet memunum ama şebeke uzaklığı ve telefona göre görüntü değişiyor.

sahinkp

Üye
programı upload edermisiniz ? :sukur:

WebStyle

WebStyle

Üye
arkadaslar bn izliorum cok net donmuyor ve ses kalıiteside iyi N95 8GB de isliorum belki ondandır

n95 8gb olmasıyla ne alaka ? Ben de n73'de tıkır tıkır izliyorum ses kalitesi de gayet iyi :)

ardaaga

Üye
bende n80 de waptan izliyorun görünyüde seste iyi

Bravery

Bravery

Üye
wap.mobiltv.turkcell.com.tr

bu linkten uygulamayı indirme linki var telefonu desteklemeyenlere hemen orda zaten bildiriyor.
ben bugün denedim benim tel. uygulamayı indirmeye uygun değilmiş waptan izliyorum görüntü ve ses süper..
telefonum samsung i560

destekleyen modeller icin orda uygulama indirme seceneği var.
destelemeyenlere de waptan bu hizmet sunuluyor.(ekstra bir ücret yok)
tabi ileride paket satın alırım diyosanız aylık 4.99tl (aylık 20 saat)
günlük kullanım icinde paket var ama şuan ilk kullanıcak olanlar icin 1 saat ücretsiz zaten ;)

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
wap.mobiltv.turkcell.com.tr

bu linkten uygulamayı indirme linki var telefonu desteklemeyenlere hemen orda zaten bildiriyor.
ben bugün denedim benim tel. uygulamayı indirmeye uygun değilmiş waptan izliyorum görüntü ve ses süper..
telefonum samsung i560

destekleyen modeller icin orda uygulama indirme seceneği var.
destelemeyenlere de waptan bu hizmet sunuluyor.(ekstra bir ücret yok)
tabi ileride paket satın alırım diyosanız aylık 4.99tl (aylık 20 saat)
günlük kullanım icinde paket var ama şuan ilk kullanıcak olanlar icin 1 saat ücretsiz zaten ;)

benim telde waptan giriyor ama ben kanala tıkladığımda bağlantı hatası veye bant genişliği yetersiz diyor ne yapmam lazım yardım edermisin :allalla:

Üst Alt