ben waptan qirdim 1 saat bedava wapa yokmu ? Paket secin diyor ben dnemek istiyordum ?
ARKADAŞLAR TELEFONUNUZ desteklemiyor olabilir. mesela ben 6120de mobiltv yazıp 2222 ye gönderdim ordan türkcell bana bir link attı tıkladıkm kullanım sözleşmesini kabul ettim we ondan sonra bana yüklemeye hazırlanıyor resmi geldi dosya sanırım sisx çünkü boyutu heralde 2158kb ttı sonra klasörümde baktım mobiltv gelmiş hemen tıkladım bir menu çıktı ben tvyi seçtim ilk gün berbattı ama şimdi gayet net ama bazen görüntü donup kalıyor we sanırım ilk bir ay ücretsiz çünkü ben bütün kanalları izliorm ama galiba sadece girişte 2 kntr. gidior oda bnm net paketinde alıorlar![]()
WE SANIRIM MOBİLTVYİ SADECE S603RD CİHAZLAR DESTEKLİYOR...

arkadaşım elindeki mobil tv setup ını buraya upload edermisin? gercekten cok makbule gecer![]()
ne kontörüm gidiyor nete bağlantı
turkcelle bağlan hayata 

arkadaslar bn izliorum cok net donmuyor ve ses kalıiteside iyi N95 8GB de isliorum belki ondandır

wap.mobiltv.turkcell.com.tr
bu linkten uygulamayı indirme linki var telefonu desteklemeyenlere hemen orda zaten bildiriyor.
ben bugün denedim benim tel. uygulamayı indirmeye uygun değilmiş waptan izliyorum görüntü ve ses süper..
telefonum samsung i560
destekleyen modeller icin orda uygulama indirme seceneği var.
destelemeyenlere de waptan bu hizmet sunuluyor.(ekstra bir ücret yok)
tabi ileride paket satın alırım diyosanız aylık 4.99tl (aylık 20 saat)
günlük kullanım icinde paket var ama şuan ilk kullanıcak olanlar icin 1 saat ücretsiz zaten![]()