oguziverson
Üye
demekki 3g çekmio senin ordayav bana mesaj geldi 3g sinyali almıyorsanız şebeke ayarını değişitrdiye "umts" mi yapmam gerek şimdi "çift mod" seçili de umts yapınca çubuklar gidiyor sadece 3g yazıyor (3120c)

--------------- Ekleme ---------------
nie kıskanalımkıskanıyorlar bızden mobıl tv yı...2-3 defa yazdım upload edın dıye ama edilmedi
bakın eğer mobil tv ye mesaj atıp uygulama indirme mesajı gelmiosa o telde o program çalışmaz istersek programı buraya koyalım isterseniz bulun biyerden olmicaktır eğer program linki gelmiosa ve mobiltv listesinde teliniz varsa waptan izliceksiniz oda çalışmıo bekleyin biraz--------------- Ekleme ---------------
wap ile izleyebilio olman lazım bn baktım teline ama turkcell ii ce kafayı yediği için çoğu tele desteklemio demeye başladı wapta tv yayında değil ztn beklicen başka yapcak bişey yok elbet halletcek turkcell5700 telefonla 2222ye sms atınca desteklemiyor diyor. ben bu telefonla nasıl izleyebilirim acaba? olmazsa vodafonenun sitesinde benim telefon destekliyor gözüküyor. vodafone'a geçcem.
vodafone cidden daha ii bu konuda ama
--------------- Ekleme ---------------
evt izlenmio düzeltecek elbet turkcell o işiben girmaye çalışıyorum wap ile herhangi kanala giriyorum yükleniyor açılıyor ama sürükli arabellekekleniyor anlıyacağınız izlenmiyor .![]()