MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi

Kayahan14

Kayahan14

Üye
eğer bunu sis uygulaması olarak yada flash olarak isterseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz kanllar yine burdaki kanallar :D

Tvizyon

onur.t

Üye
kardeş ne yaparsanız yapın vodafone sınırsız cepnet ile çalışmıyor yinede teşekkürler

firehunter

Üye
benim vodafone cepnette Son değişikliklerden sonra açılmayan kanal olmadı sağolun. Tek sıkıntı bit rate 150 olduğundan kanalların, 96 kbps cepnetle ara ara takılıyor olması, düşük kalite olsa takılmadan izlense tadından yenmez. Yine de zaman ayırıp emeği geçenlere teşekkürler

- - - Eklendi - - -

flash ve sis içeriği için ayrıca teşekkürler...

asigsasi

asigsasi

Üye
:tşk: dostum :tşk:

asde166

Üye
guzel paylasım olmus tesekkurler

albay02

Üye
t$kr çok güzel olmu$ emegine salik

onur.t

Üye
kardeşim kanallar takılıyor çocuğunun link i iptal bakarsan sevincegız

galata3838

Üye
benim tel n70 açılıyor fkt kısmen oynatma deneniyor diyor ve ses olmadan açılıyor yardımcı olurmusunuz

cuneytsarac

cuneytsarac

Üye
valla cok süper arkadasim tesekkürler emeğine sağlik

cemilmatkap

Üye
karrdes kanallar tam ekran degil yari ekran ufak ekran aciliyor ve en boy oranini degistir secenegi cikmiyor neden ?????? tel 5800

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Link çalışmıyor s3 mini

crea30

Üye
öncelikle elinize saglık mukemmel bi arsiv olmus.ben anca kesfettim ama an itibariyle tüm ip ler patlamıstır :)
aksam hem pc de hem telde sorunsuz calısan sonu 3gp li olanlar dahil hepsi artık calısmıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle elinize saglık mukemmel bi arsiv olmus.ben anca kesfettim ama an itibariyle tüm ip ler patlamıstır :)
aksam hem pc de hem telde sorunsuz calısan sonu 3gp li olanlar dahil hepsi artık calısmıyor

Birde alttaki linki deneyin çalışıyorsa yeni linkleri ekliyim

swave2

swave2

Üye
benm tl wave 2 , bağlantı başarısız diyor :(

gd24

Üye
kardes bu linkleri yenileyebilirmisin cok güzeldi ya simdi komplemi gitti yayin yoksa linkler yenilenince gelecekmi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt