MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

Sponsorlu Bağlantılar

saranghaee

saranghaee

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

somurtukk

somurtukk

Üye
tesekkürler

• Beğen
escada-tsuna

escada-tsuna

Üye
Mrb. emeklerinize cok tsk ler. calismalariniz cok guzel. konuyla ilgilenen arkadas varsa tv linklerini kontrol edebilir mi. atv kanal d star ve bazi kanallarda icerik bulunamadi yada sunucu baglanti zaman asimi seklinde uyari veriyor. Anime tv yide mobil olarak izlememiz mumkun mu.

• Beğen
Afşın

Afşın

Üye
:tşk:

• Beğen

hakkı66500

Üye
ben acamadım c601 de neden acaba

• Beğen
karacalı55

karacalı55

Üye
eline sağlık usta

- - - Eklendi - - -

eline sağlık usta

• Beğen

a.rahim85

Üye
teşekkürler şimdilik sadece show tv yi denedim gayet iyi çalışıyor

• Beğen
hackermenxx

hackermenxx

Üye
Teşekkürler paylaşım için skyturk bozuk

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
bir ara güncelleyeceğim linkleri devamlı değiştiği için adresler sorun çıkıyor linklerde

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
teşekkürler mobilde beğen butonu yok galiba kusura bakma

• Beğen
6600ozcan

6600ozcan

Üye
eline koluna sağlık çalışıyor. 5800 c6 cfw vadafone

• Beğen

onur.t

Üye
kardeş teşekkürler emeğin için ama sadece SHOW tv güzel çalışıyor diğerlerinde sıkıntı var bir el atarsan iyi olur kolay gelsin

• Beğen
HighCore

HighCore

Üye
ellerine sağlık kardeşim 3g açıkken çoğu kanal sorunsuz giriyor gerçekten özenli çalışma

• Beğen

coskun7736

Üye
bahadir abi bende diger kanallar cok guzelcalisiyo ama kanald ye baglaniyrum biraz izliyorumsonra bana baglanti zaman asimi diyor bu arada 8mpbs interndt hzim var telefondanda speed test yaptigim zaman 1mpbs cikiyorl utfen yardim et digerleri calisiyor bir tek kanal d calismiyor telefonum c601

• Beğen
murat.122a

murat.122a

Üye
bahadir abi bende diger kanallar cok guzelcalisiyo ama kanald ye baglaniyrum biraz izliyorumsonra bana baglanti zaman asimi diyor bu arada 8mpbs interndt hzim var telefondanda speed test yaptigim zaman 1mpbs cikiyorl utfen yardim et digerleri calisiyor bir tek kanal d calismiyor telefonum c601

5800xm de çalışıyor bazı kanallar
Teşekürler kardes.
T
E
Ş
E
K
Ü
R
L
E
R

• Beğen
murat.122a

murat.122a

Üye
yaren dedeye teşekürler

• Beğen

onur.t

Üye
kardeş cepnette çalısmazsa hiçbir anlamı yok....

• Beğen

firehunter

Üye
teşekkürler birçok kanal açılıyor fakat star atv başta olmak üzere birkaç Önemli kanal açılmıyor. Ilgilenirsen seviniriz emeğine sağlık

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkürler emeğin için ama sadece SHOW tv güzel çalışıyor diğerlerinde sıkıntı var bir el atarsan iyi olur kolay gelsin

teşekkürler birçok kanal açılıyor fakat star atv başta olmak üzere birkaç Önemli kanal açılmıyor. Ilgilenirsen seviniriz emeğine sağlık

Arkadaşlar konu güncellendi ve hemen hemen butun kanallar eklendi iyi seyirler :)

• Beğen
Tepkiler: firehunter

Üst Alt