MOBİL TV Star-Atv-Kanal D-TRT "VODAFONE CEPNET" ile sorunsuz açılır [50 KANAL]

arkadaşlar ben avea kullanıyorum telefonum 5800 ve 3G internet hızı çok iyi ama yukarıda ki kanallardan sadece bi iki tanesini açtı. Kanal d atv show star açılmıyor. Show bazen açılıyor onda da sadece ses var. Lütfen yardımcı olun.

-Bu arada özür dileyerek soruyorum cepnet nedir?

Konu Sahibi

cep için internet yani hızı az ama iş görüyor manasında

teşekkür ederim
Peki neden kanalları izleyemiyorum. Dediğim gibi avea hat kullanıyorum ondan olabilir mi

Tepkiler: yaren_dede
atv linklerini bulamadım eklermisiniz

tiso

Üye
yaren dede arkadasa teşekkürler şu an da show tv çalışmıyor bide atv eklense muhteşem olur şimdiden teşekkürler çalişman çok başarılı ellerine sağlık

yu_sa_14

Üye
Arkadaşlar Bende Hiçbir Kanal Açılmıyor . Yanıt Yok Tekrar Deneyin Diye Bir Hata Veriyor

müdür ben tıklayınca logolara boş sayfa çıkıyor url veya başka bir şey çıkmıyor yardımcı olur musun

daha önce tum kanalları sorunsuz açıyordu son bir haftadır hiçbirini açmıyor yardımcı olur musun

sakikral

Üye
ben de samsung monte var vodafone cepnet ile başta bağlanıyordu ama sonra içerik bulunamadı diyor ne yapmalıyım

- - - Eklendi - - -

ben de samsung monte var vodafone cepnet ile başta bağlanıyordu ama sonra içerik bulunamadı diyor ne yapmalıyım

bahadir abi eline emegine saglik kanal d haric diger hepsi calisiyor abi cok sagol