mobil cihazlar için enerjisi bitmeyen bataryalar ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
mobil cihazlar için enerjisi bitmeyen bataryalar ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?
merhaba arkadaşlar birkaç yıl önce tv de görmüştüm kendini şarj edecek cep telefonu bataryaları üzerinde çalışmalar sürüyor diye. yanlış hatırlamıyorsam batarya haraket edince kendini şarj etmeye başlıyordu. bu bataryalar piyasaya ne zaman çıkar veya piyasada buna benzer her telefon markası için bataryalar mevcut mu ? artık batarya dayanmıyor ve haliyle kullandığım telefondan zevk alamadığım için soğudum.. bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim :-)

Benim bildiğim fenerlerde oluyor o
O kadar elektrikle dayanmıyor bence bu dönemde beklemeyın onumuzdeki 5 yılda olur o

Tepkiler: FK5896

xPaSHax

Üye
iphone ıcın gordum ama android ıcın gormedım

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
hmmm. yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ama şimdi aklıma başka bir soru takıldı ben genellikle telefonumun bataryası dolduğunda hemen çıkarıyorum bunu akşam yatarken şarja taksam öğlen kalktığımda çıkarsam bu süre yaklaşık 11 12 saat tabi bu bataryaya zarar verir mi hücreleri öldürür mü ? ya da aksine daha uzun süre mi kullanım sağlar ?

Batarya dolduğunda çıkar arkadaşım fazla tutmakta zararlı , dolmadan çıkarmakta zararlı , batarya daha bitmeden sarja takmakta zararlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...