MobiFactor PowerMP3 v1.00 S60v3 SymbianOS9.x

alicans

Üye
owww işte 1 senedir beklediğim program buydu! çok teşekkürler emeğine sağlık

gerçekten ses farkı var 5700'da denenmiştir
paşam ellerie sağlık bana lazımdı bu ses programı

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
owww işte 1 senedir beklediğim program buydu! çok teşekkürler emeğine sağlık

Rica ederim dostum güle güle eskitin Saygılar..Bayramınız mübarek olsun cümletten..

--------------- Ekleme ---------------

gerçekten ses farkı var 5700'da denenmiştir
paşam ellerie sağlık bana lazımdı bu ses programı

Rica ederim dostum ne demek güle güle kullan derim bayramınız mubarek olsun cümletten..saygılar..

walla lgc lukebox un ****** ini arıyordum buraya bi girdim lukebox fln kalmadı

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

K.G

Üye
bunu tam versıyonu nezaman cıkar acaba_?*bı bılgısı olan varmı.bırde skınlerıde cıkarmı yenı versıyon cıkınca..

GoDLoVe

Üye
ellerine sağlık kareş de N80 de olmadı gibi bi şey oldu ya yani tam ekran olmadı.. bi de equalizer yok galiba yanılıo muyum ? bi de ona ç.özüm bulunabilirse çok sevinirim...teşkkürler

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi

eyvallah kardeşim saolasın

bunu tam versıyonu nezaman cıkar acaba_?*bı bılgısı olan varmı.bırde skınlerıde cıkarmı yenı versıyon cıkınca..

Yeni sürümü çıktıgında hemen yayınlayacağız inşallah..Kolay gelsin..

ellerine sağlık kareş de N80 de olmadı gibi bi şey oldu ya yani tam ekran olmadı.. bi de equalizer yok galiba yanılıo muyum ? bi de ona ç.özüm bulunabilirse çok sevinirim...teşkkürler

Dostum belirttiğimiz gibi eko beta oldugu için çalışmıyor tam surum çıkana kadar bekleyeceğiz

alicans

Üye
PowerMP3 N80 için tam ekran skin patch'i (tamamen bana aittir hiçbir yerde bulamazsınız)

zip dosyasının içini E:\Shared\PowerMP3\Skins içine N80 diye klasör yaratın ve o N80 klasörünün içine açın ve PowerMP3 programından Seçenekler > Settings > Skins'e girin N80 'i seçerek tam ekran kullanın.