Mkv ve flv video??

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
YAW kaç zamandır belle yüklü, hiç denemedim bunları, bi bakiim fırsat bulunca, yazarım sonuçları ...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şu flv videolarını yayınlayan bır site ismi verınde tele indırıp bı deneyelım kimse yazmadı

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana

----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------

Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü

arkadaşım flv dosyalarının indirilip izlenmesi mühim değil..internetten video izlerken flash hatası vermesinin tek sebebi bozulan flash ve flv oynatamamasıdır..

• Beğen
Tepkiler: n000k
idris-tolar

idris-tolar

Üye
şu flv videolarını yayınlayan bır site ismi verınde tele indırıp bı deneyelım kimse yazmadı

indirmeden izle bakalım seni görelim ...yerlere göklere sığdıramadığınız telefonunuzu görelim ....

legend5858

legend5858

Üye
bır site adı verirmısin arkadaşim ben bir deneyım bakiyim bu formatta olan videoları açacakmı

Flv formatı mı bilmiyorum ama dizihd.com ben burdan video izleyemiyorum.

----------Eklendi @ 14:00:33 ---------- Yazıldı @ 13:57:59 ----------

hocam pc den youtube a gir ordan herhangi bir videoyu 360 veya 460 p formatında indir flv olarak.Sadece 240p olanları açıyor.Programda istersen eğer dvd video soft.Paylaşmıştım bu programla indirebilirsin.

curse.

Üye
Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana

----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------

Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü

Gerçekler acıdır sayın fancık.

• Beğen
Tepkiler: n000k
yeauw

yeauw

Üye
bıktık arkadaş size ne zararı var ya çözüm varrsa öğrenmek istyoz anna da acıyordum bellede olmyor. bn deki videoların hepsi flv ayrıca telefonun hafızası düşük :) intrnetten programla video indiriyom hepsi flv xd telefon kendi çektiginden başka mp4 yüzü görmyo xd du :) nese iyi forumlar xd

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
keepvid.com a indirmek istediğiniz youtube videonun link i yapıştırın seçeneklerden flv 360p veya 480p indirin sonra telefona atın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
indirmeden izle bakalım seni görelim ...yerlere göklere sığdıramadığınız telefonunuzu görelim ....

niye kızıyonkı arkadaşım ben ızlıyorum siz niye ızleyemıyorsunuz mu dedım flv vıdeoları olan site adı sorduk sadece bu kadar agresıf olmana gerekte yok

uğur e

uğur e

Üye
çok akıllsın hee adamlar flv videoları açılmıyor diyor sen smart tan bahsediyon be kardeş:ehe
Smart Movie 4.15 avi çalıştırıyor sadece flv videoları buluyor fakat açmıyr hata veriyor...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çok akıllsın hee adamlar flv videoları açılmıyor diyor sen smart tan bahsediyon be kardeş:ehe
Smart Movie 4.15 avi çalıştırıyor sadece flv videoları buluyor fakat açmıyr hata veriyor...

ne smart'i

idris-tolar

idris-tolar

Üye

niye kızıyonkı arkadaşım ben ızlıyorum siz niye ızleyemıyorsunuz mu dedım flv vıdeoları olan site adı sorduk sadece bu kadar agresıf olmana gerekte yok

agresif değilim hocam, bıraz iğneleyici olduysa özür dilerim...

forumda ben izliyorum, bende sorun yok ,siz flashı yalnış atıyorsunuz vs. diyen bazı kişiler var, ama bir türlü ispat edemediler sorunsuz olduğunu, lafım onlaradır..iyi forumlar..

mirzasinan

mirzasinan

Üye
ben n8 ile genelde çok rahat film izliyorum herhangi bir formatta problem yasamadım bu gune kadar mp4 mkv flv bini geçmiştir şuandada ole herhangi bir programda kullanmıyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
agresif değilim hocam, bıraz iğneleyici olduysa özür dilerim...

forumda ben izliyorum, bende sorun yok ,siz flashı yalnış atıyorsunuz vs. diyen bazı kişiler var, ama bir türlü ispat edemediler sorunsuz olduğunu, lafım onlaradır..iyi forumlar..

bende verdigin siteden izlemeye çalıştım yüklerken çok bekletıyor ve yirmi yirmibeş sanıye arasında donarak oynatıyor.ayrıca ben ızlıyorum demedim siteyı istememın amacı dogru olup olmadığını denemektı.

idris-tolar

idris-tolar

Üye

bende verdigin siteden izlemeye çalıştım yüklerken çok bekletıyor ve yirmi yirmibeş sanıye arasında donarak oynatıyor.ayrıca ben ızlıyorum demedim siteyı istememın amacı dogru olup olmadığını denemektı.

hocam verdiğim link zaten bluray filmiydi n8 in oynatma ihtimali bile yok ..

bymodifieci

Üye

fakat o sıkıştırılmış halde oynatırken daha fazla işlem gücü kullanmaz mı?

----------Eklendi @ 23:01:17 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ----------

flash 10 mu :kop2:

flash 10 evet

"Flash Lite 4, çoğu Flash Player 10.1 içeriğini destekler "
Gülüncek birşey var mı ?

cortex47

cortex47

Üye
flash 10 evet

"Flash Lite 4, çoğu Flash Player 10.1 içeriğini destekler "
Gülüncek birşey var mı ?

gülen arkadaşın demek istediği flash 10 desteğinin olmayışı sanırım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt