Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana
----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------
Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü
şu flv videolarını yayınlayan bır site ismi verınde tele indırıp bı deneyelım kimse yazmadı
bır site adı verirmısin arkadaşim ben bir deneyım bakiyim bu formatta olan videoları açacakmı
şu flv videolarını yayınlayan bır site ismi verınde tele indırıp bı deneyelım kimse yazmadı
Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana
----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------
Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü
indirmeden izle bakalım seni görelim ...yerlere göklere sığdıramadığınız telefonunuzu görelim ....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok akıllsın hee adamlar flv videoları açılmıyor diyor sen smart tan bahsediyon be kardeşSmart Movie 4.15 avi çalıştırıyor sadece flv videoları buluyor fakat açmıyr hata veriyor...
niye kızıyonkı arkadaşım ben ızlıyorum siz niye ızleyemıyorsunuz mu dedım flv vıdeoları olan site adı sorduk sadece bu kadar agresıf olmana gerekte yok
agresif değilim hocam, bıraz iğneleyici olduysa özür dilerim...
forumda ben izliyorum, bende sorun yok ,siz flashı yalnış atıyorsunuz vs. diyen bazı kişiler var, ama bir türlü ispat edemediler sorunsuz olduğunu, lafım onlaradır..iyi forumlar..
bende verdigin siteden izlemeye çalıştım yüklerken çok bekletıyor ve yirmi yirmibeş sanıye arasında donarak oynatıyor.ayrıca ben ızlıyorum demedim siteyı istememın amacı dogru olup olmadığını denemektı.
fakat o sıkıştırılmış halde oynatırken daha fazla işlem gücü kullanmaz mı?
----------Eklendi @ 23:01:17 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ----------
flash 10 mu![]()
flash 10 evet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"Flash Lite 4, çoğu Flash Player 10.1 içeriğini destekler "
Gülüncek birşey var mı ?