Mkv ve flv video??

Sponsorlu Bağlantılar

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın yere düşüp bozulunca da servise vermeye de gerek yok yenisini alın yada pc var nasılsa ne uğraşıyorsunuz.

ikisi aynı sey degil ama bunu bil .. Telefon bozulunca tamir edilmeden bir işe yaramaz ama video izlemezsen bir yerin şişmez merak etme

_ardaa

_ardaa

Üye

ikisi aynı sey degil ama bunu bil .. Telefon bozulunca tamir edilmeden bir işe yaramaz ama video izlemezsen bir yerin şişmez merak etme

Zevklerimize mi karışıyorsun akıllı telefon aldık yeri gelir film izleriz yeri gelir oyun oynarız sadece alo demek için o kadar para vermedik.

n000k

n000k

Üye
evet mp4 lerin suyu çıktı.. mkv yi bilmem ama flv oynatmaması canımı sıkıyor.. niye flv istiyoruz.. boyut olayından dolayı canım.. bir videonun mp4 formatı 50 MB ise aynı videonun flv formatı 30 MB .. ve kalite aynı.. ne diye fazladan yer kaplattırayım.. bi arkadaş herbişeyi 603 te açabiliyomuş.. valla ben açamıyor ilk N8 imdede açamadım.

slant1111

slant1111

Üye
1080p olayı olmazda bari farklı uzantıları oynatablsek.ve kodek eksklgi var avc1 kodeği olmadgı için bazı 720p hd videoları oynatamıyorum.birinz nokiayı arasın çok iyi olur ya :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
avide sorun yok ki belle de sorun flv ve bazı mp4 lerde özellikle flv alıştık anna da sorunsuz video seyretmeye bilgisayarda dönüştürme yapmadan direk tele atıp seyrediyorduk özellikle klip lerde kimi kliplerim avi kimisi flv kimisi mp4 tü flv olanların çoğu da 480p di şimdi flv en fazla 240 p açıyor daha üst kalitelerde 360 p 480 p ... açmıyor sanırım bellede codecler eksik .

asıl derdimiz alışmıştık her gün pilav yimeye şimdi bulgur gelince bağrınırız isyan ederiz hakkımızdır.

bymodifieci

Üye
Ne alaka ne vidyosu izlediğip izlemediğimiz.Bu Nokia nın hatası. Düzeltmesi gerek. Flash desteği iphone da bile yok.Artık nokiada da yok o ayrı konu.

----------Eklendi @ 22:09:52 ---------- Yazıldı @ 22:03:54 ----------

" iPhone 4'te dahi yer almayan Flash 10 desteğini sunan C7, HD video kaydı da yapabilen şık ve üst düzey bir telefon. "

SilentOne

SilentOne

Üye
ya işin garibi bn 480p flv dosyalarını açıyorum telefonda belle yklü yani :D

cortex47

cortex47

Üye
Şimdi siz bu konuya girerken mkv veya flv video izleyemediğimden yakındıgımı sanıp girdiniz ancak ben sunu merak ettim : NEDİR BU MKV VEYA FLV TAKINTISI ?? Forumda o kadar konu acılmıs çözümü yok mu diye yok arkadas zorlamayın mp4 çuvala mi girdi hadi diyelim girdi .. Video converter var. O kadar kaliteli video izleyecekseniz gidin pc den izleyin bu da bir telefon sonucta sınırları var lütfen takmayın bu kadar...

Arkadaşım adamın mkv arşivi olabilir, mkv'ler düşük boyutla yüksek görüntü kalitesi sunar. Bu dosyaları çevirmek video süresinden daha uzun sürüyor. Yakınıyorsunuz ama boş yere.

slant1111

slant1111

Üye
of of snrm bozuldu :@ avc1 kodek hatasını nasıl gderecegz

Emil_Ceferli

Üye
Mesela PC de dogru duzgun FLV leri mp4 e ceviren bir pro yok bende. bulamiyorum da. birini cevirib digerinde kodek hatasi veriyor. ama telefonum saolsun :)

TheMadness

TheMadness

Üye
evet mp4 lerin suyu çıktı.. mkv yi bilmem ama flv oynatmaması canımı sıkıyor.. niye flv istiyoruz.. boyut olayından dolayı canım.. bir videonun mp4 formatı 50 MB ise aynı videonun flv formatı 30 MB .. ve kalite aynı.. ne diye fazladan yer kaplattırayım.. bi arkadaş herbişeyi 603 te açabiliyomuş.. valla ben açamıyor ilk N8 imdede açamadım.

fakat o sıkıştırılmış halde oynatırken daha fazla işlem gücü kullanmaz mı?

----------Eklendi @ 23:01:17 ---------- Yazıldı @ 23:00:04 ----------

Ne alaka ne vidyosu izlediğip izlemediğimiz.Bu Nokia nın hatası. Düzeltmesi gerek. Flash desteği iphone da bile yok.Artık nokiada da yok o ayrı konu.

----------Eklendi @ 22:09:52 ---------- Yazıldı @ 22:03:54 ----------

" iPhone 4'te dahi yer almayan Flash 10 desteğini sunan C7, HD video kaydı da yapabilen şık ve üst düzey bir telefon. "

flash 10 mu :kop2:

curse.

Üye
Şimdi siz bu konuya girerken mkv veya flv video izleyemediğimden yakındıgımı sanıp girdiniz ancak ben sunu merak ettim : NEDİR BU MKV VEYA FLV TAKINTISI ?? Forumda o kadar konu acılmıs çözümü yok mu diye yok arkadas zorlamayın mp4 çuvala mi girdi hadi diyelim girdi .. Video converter var. O kadar kaliteli video izleyecekseniz gidin pc den izleyin bu da bir telefon sonucta sınırları var lütfen takmayın bu kadar...

Takıntılık bi durum yok mkv'de oynatacak flv de oynatacak. Çok muhterem nokia fancıkları diğer sistemlerle karşılaştırmayı biliyolar bi baksın o fancıklar diğer telefonlar neler yapıyor fiyat farkı olmadan. Bu nokia son oldu artık ama sen kabullenmişsin bu durumu yapacak bişey yok. Ayrıca o converterlerde 1 filmi 45 dk 1 saat gibi bi sürede değiştiriyor tabi çevirdiğin formattada sesi videoyu desteklerse artık oda şansına. :)

Edit: Açılan formatlardada 5 dk da bir sistem belleği dolu hatası alanlarınızda vardır. Telefona attığım bazı video türleri artık bilmiyorum hangileri ama torrentten indirdiklerimden bazılarında 5 dk da bir "sistem belleği dolu lütfen bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" diyor. Yine benden önce bi arkadaş daha cevap vermiş size bu telefona ben mesaj yazayım alo diyeyim diye 850 tl vermedim ve bilgisayarı olmayan arkadaşlarda olabilir. Satarken öve öve bitiremiyorlar eyvallahta alan niye öve öve bitiremiyor anlamış değilim bizim milletimiz niye enayi yerine koyulduğunu anlamak istemiyor anlayamıyorum.

Ayrıca bu kadar yazdım şunuda söylemeden edemeyeceğim. Videodan feragat et ondan feragat et bundan feragat et bi tane olsa eyvallahta nokianında maaşallahı var fiyatıda kol gibi geçiriyor hiç acımıyor bunları istemekte artık hakkımız olsun değil mi?

Özet: Nokia aldım çok pişmanım çok büyük enayilik etmişim.
Not: Fan olayına karşıyım ama olacaksanız bile bi nokia fanı olmayın her yönden ezik bi firma.

• Beğen
Tepkiler: n000k
legend5858

legend5858

Üye
O kadar para vermişim flv videoda oynatsın yani :D Flash lite yerine güncellemeyle direk flash yapsınlar bizde uğraşmıyalım.Zaten artık indirdiğimiz çoğu video flv uzantılı ayrıca boyutu daha düşük oluyor.

• Beğen
slant1111

slant1111

Üye
n73 ten beri geliyormuş bu sorun ve nokia el atmıyor.yazık

m542tf

m542tf

Üye
Takıntılık bi durum yok mkv'de oynatacak flv de oynatacak. Çok muhterem nokia fancıkları diğer sistemlerle karşılaştırmayı biliyolar bi baksın o fancıklar diğer telefonlar neler yapıyor fiyat farkı olmadan. Bu nokia son oldu artık ama sen kabullenmişsin bu durumu yapacak bişey yok. Ayrıca o converterlerde 1 filmi 45 dk 1 saat gibi bi sürede değiştiriyor tabi çevirdiğin formattada sesi videoyu desteklerse artık oda şansına. :)

Edit: Açılan formatlardada 5 dk da bir sistem belleği dolu hatası alanlarınızda vardır. Telefona attığım bazı video türleri artık bilmiyorum hangileri ama torrentten indirdiklerimden bazılarında 5 dk da bir "sistem belleği dolu lütfen bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" diyor. Yine benden önce bi arkadaş daha cevap vermiş size bu telefona ben mesaj yazayım alo diyeyim diye 850 tl vermedim ve bilgisayarı olmayan arkadaşlarda olabilir. Satarken öve öve bitiremiyorlar eyvallahta alan niye öve öve bitiremiyor anlamış değilim bizim milletimiz niye enayi yerine koyulduğunu anlamak istemiyor anlayamıyorum.

Ayrıca bu kadar yazdım şunuda söylemeden edemeyeceğim. Videodan feragat et ondan feragat et bundan feragat et bi tane olsa eyvallahta nokianında maaşallahı var fiyatıda kol gibi geçiriyor hiç acımıyor bunları istemekte artık hakkımız olsun değil mi?

Özet: Nokia aldım çok pişmanım çok büyük enayilik etmişim.
Not: Fan olayına karşıyım ama olacaksanız bile bi nokia fanı olmayın her yönden ezik bi firma.

Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana

----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------

O kadar para vermişim flv videoda oynatsın yani :D Flash lite yerine güncellemeyle direk flash yapsınlar bizde uğraşmıyalım.Zaten artık indirdiğimiz çoğu video flv uzantılı ayrıca boyutu daha düşük oluyor.

Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Tamam konu tartışmaya gidecek kapatalım konuyu bence ama hakikaten flash lite değil de gerçek flash olsa super olurdu :ehe

slant1111

slant1111

Üye
Sen kendini enayi yerine koyduysan lafım yok sana

----------Eklendi @ 07:26:20 ---------- Yazıldı @ 07:23:08 ----------

Bir yıldan beri n8 kullanıyorum hiç flv uzantılı dosya indirmek ihtiyacı duymadım bence gerekte yok. 1280*720 avi mp4 mkv wmv bana yetti çünkü

çok gerek var internetten izledgn neredyse hepsi flv

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hatalar hep belleyı birkac kez ust üste yükleyenlerde galıba fabrıka ayarlarından verı sıl ve gerı yukle ile format atın ama öncesınde teli hatsız moduna alın ve kesınlıkle belleyı yenıden yüklemeyın benden size tavsıye

legend5858

legend5858

Üye
Bir arkadaşın sana 460p flv video atsın.Senin hoşuna giden video sende açılmasın.Bunu hiç düşündün mü yok converter la çevir filan. Ayrıca il sadece flv video oynatmada bitmiyor internette çoğu sitede videoları açmıyor.Belli siteler açılıyor.Direk flash şart.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bır site adı verirmısin arkadaşim ben bir deneyım bakiyim bu formatta olan videoları açacakmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt