Mizik çalar ekran koruyucu pr1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Mizik çalar ekran koruyucu pr1.1
pr 1.1 yükledim arkadaşlar müzik çalar ekran koruyucu yaptım ilk 2-3 saniye süper bir görüntü sonra dandik bir hal alıyor çok kötü :S

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

bjkstormbjk

bjkstormbjk

Üye
bendede aynı.. herkezde böyle heralde..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
ayni sorun bendede var pof cozumu varmi acaba=s

natural23

Üye
Dediğin gibi kardeş ilk başta harika bi görüntü vardı sonradan o güzel görüntü gidiyor çözmek lazım bunu

melgklay

melgklay

Üye
Bugün bende pr 1.1 yaptım ve aynı sorun var.. Ancak zoruma giden şu, önceki sürümde yoktu bu sorun

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Ben şu müzik çalar ekran koruyucusunu çok merak ettim açıkçası. Bende şimdi güncelliyorum bi bakıyım.

betoner

betoner

Üye
Kullandığımız temalara göre biraz farklı renklerde oluyor, ama bende çözemedim.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
pr1.0 dada görüntü değişikti pr 1.1 dede görüntüyü değiştirmişler

sorun şu ki ilk 2-3 saniye 3 boyutluymuş gibi oluyor sonra dandik bir hal alıyor

neredeyse ışıkların yarısı sönüyor :(

ipkry

ipkry

Üye
Ben şu müzik çalar ekran koruyucusunu çok merak ettim açıkçası. Bende şimdi güncelliyorum bi bakıyım.
Klasik 5800 duvar resminde kullanılan aynı paraleldeki 3-5 cubuktan olusan ekran koruyucu pek bir ayrıcalığı yok.. ama dediğiniz gibi aynı sorun bendede var. Düzelir umarım, düzelsede ilgilandirmio ekran koruyucu kullanmıorum çünkü :evet:

suat1111

suat1111

Üye
ewet bendede var:hmmm

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Düzeltilebilir bir yazılımsal hata... Amoled ekran olduğunu unutmuşlar, 5800 gibi davranmışlar sadece :ehe:ehe

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bence bende de war demeyin bu hata değildir belkide böyledir amoled ekran olduğu için

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani böyemi kullanıcaz bence kesinlikle bir hata....:off::off:

hani amoled ekranya sadece istenilen pixeller yanıyorya istenilen pixellerin dışındakiler sönünce böyle bir grüntüye yol açıyor diye düşündüm !!!:allalla::allalla::allalla::allalla:

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
hani amoled ekranya sadece istenilen pixeller yanıyorya istenilen pixellerin dışındakiler sönünce böyle bir grüntüye yol açıyor diye düşündüm !!!:allalla::allalla::allalla::allalla:

Tamamda bunu yapan nokia sanki merdiven altında telefonmu üretiyorlar bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ya puuuuu sana nokia:angry::angry::off:

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda bunu yapan nokia sanki merdiven altında telefonmu üretiyorlar bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ya puuuuu sana nokia:angry::angry::off:

inşallah pr 2.0 da düzelirr bi cin malı telde görmüştün müzik çalarken telefonu kitliyorduk dan eden bi adam çıkıyordu dans eden adamıda değiştirebilyorduk üstüne tıklayarak ama telefonu delcek gibi oluyorduk tıklarken okadar hassastıki dokunmatiği :naughty::naughty::naughty:

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Bence nokia microsoftla değilde çinlilerle anlaşma yapsaydı o zaman görcektiniz siz nokianın amiral gemisini(N8) adamlarda kafa var kafa...

Neyse şu müzikçalar ekran koruyucu konusunu bi araştıyım ben belki bi çözümü vardır...

matrax-0052

Üye
Aşağıdaki konuda tartışılmış ve bi arkadaş çözüm bulmuş ve olumlu yorumlar var bu konuyu bi inceleyin.Şimdi geç oldu yarın denerim bende.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Bence nokia microsoftla değilde çinlilerle anlaşma yapsaydı o zaman görcektiniz siz nokianın amiral gemisini(N8) adamlarda kafa var kafa...

Neyse şu müzikçalar ekran koruyucu konusunu bi araştıyım ben belki bi çözümü vardır...

adamlarda kafa war diyorsun ama hep kopya çekmek ve eklenti koymak kendi yollarını çızmiyorlar bendede parlak fikrler war ama nasıl yapam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt