Bugün bende pr 1.1 yaptım ve aynı sorun var.. Ancak zoruma giden şu, önceki sürümde yoktu bu sorun
Klasik 5800 duvar resminde kullanılan aynı paraleldeki 3-5 cubuktan olusan ekran koruyucu pek bir ayrıcalığı yok.. ama dediğiniz gibi aynı sorun bendede var. Düzelir umarım, düzelsede ilgilandirmio ekran koruyucu kullanmıorum çünküBen şu müzik çalar ekran koruyucusunu çok merak ettim açıkçası. Bende şimdi güncelliyorum bi bakıyım.

Arkadaşlar bence bende de war demeyin bu hata değildir belkide böyledir amoled ekran olduğu için

Nasıl yani böyemi kullanıcaz bence kesinlikle bir hata....![]()

hani amoled ekranya sadece istenilen pixeller yanıyorya istenilen pixellerin dışındakiler sönünce böyle bir grüntüye yol açıyor diye düşündüm !!!![]()

Tamamda bunu yapan nokia sanki merdiven altında telefonmu üretiyorlar bu kadarda vurdum duymazlık olmaz ya puuuuu sana nokia![]()

Bence nokia microsoftla değilde çinlilerle anlaşma yapsaydı o zaman görcektiniz siz nokianın amiral gemisini(N8) adamlarda kafa var kafa...
Neyse şu müzikçalar ekran koruyucu konusunu bi araştıyım ben belki bi çözümü vardır...