Mizahınız neden 12-15 yaş arası ve neden okumayı sevmiyorsunuz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
    Konu Sahibi
Mizahınız neden 12-15 yaş arası ve neden okumayı sevmiyorsunuz
Bu sitede mizah anlayışının düşük olması önceden sinirimi bozmuyordu.Çünkü espri kalitesini yüksek tutan bir kaç üye vardı simdi onlarda yok mizah bölümüne açılan konular komik fakat altına yapılan yorumlar komik olmaya çalışan insan dolu. Haber başlıklarına bakıp gereksiz yorum yapanlar var adam bir emek göstermiş konuyu oku mantıklı bir yorum yap her konuya saçma mizah anlayışınızı yerleştirmeyin arkadaşım. Ben bu siteye bir çok nickle üye oldum 2009 dan beri takip ediyorum şifremi unuttuğum için yeni üyelik alıyorum yanlış anlaşılmasın fakat her sene kalitesi düşüyor.saygılarımla

TheComet

TheComet

Üye
Haklısın kalite düşüyor.Bu sitede yeni üyelik açtın mı küçük bir hata yapmaya gör adminler önüne gelen herkesi banlıyorlar.E tabi milyonlarca üyeleri var ama o milyonlar içinde aktif ve de kaliteli üyeden söz edersek sayı öyle bir düşer ki!

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Özet geç. :) :) şaka şaka.

canturgay

canturgay

Üye
söylediklerin kişiye göre değişebilecek şeyler sana göre komik olmayan şey ona veya bana göre komik olabilir. konu veya yorum forum kuralları içerisindeyse yapacak bişey yok :)

ibrother

ibrother

Üye
Burası mizah yeri, biz üyelerde şaklaban değiliz. Ban konusunda size pek hak veremiyorum. Ben kendimi banlatmak için bi mod'a üç gün laf attım ancak ban verdiler. Kimsenin hakkını yemeyin. Site kalitesiz diyenler önce bi diğer siteleri dolaşsın da üyelerin kültürüne baksın.

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
7 yaşindayım 5 yaşindan beri kitabokuyorum kalite gerçekten yerlerde.

Yukardaki örneği kaliteyi belirtmek için verdim.

ASlında yukardaki örnek değil ama oda kötü bu böle sonsuz döngüye girer.

umarım anlamışsınızdır baya bi karmaşık oldu ama neyse.

furkan5800

furkan5800

Üye
evet espiriden ziyada çok bilgili insanlar kisiler hep banlandi

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt