Haber MIUI 7 27 Ekim'de Dünya Çapında Yayınlanacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
S-Pen sorunsuz bir şekilde de çalışıyor. Pil konusun da iyi gidiyor. Çok hızlı ve akıcı. Tam şarj ile denemek gerek.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
zencibitc

zencibitc

Üye
offical mıuı olduğuna eminmisiniz ?

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Silindi

Son düzenleme:
Sarangni

Sarangni

Üye
Benim cihaz için de 2 tane rom var. Yeni güncelleme almışlar. Onları indirip deneyeceğim. Sevdim bu MIUI V7 bir de 5.0 üstüne geçerse çok iyi olur. Kurduğumda şarj %70 civarındaydı sürekli elimden düşmeden oynadım. Farklı şeyler denedim. Yüzde %10 geldiğin de 4 saat ekran süresi vardı. Ortalama 6-7 saat ekran süresi alır gibi geliyor ama test etmek gerek.

zencibitc

zencibitc

Üye
xperia z2 de 6 alıyodum mıuı6 da . 6 ve 7 arasında büyük farklar farmış yani xiomi testlerinde öyle

Sarangni

Sarangni

Üye
xperia z2 de 6 alıyodum mıuı6 da . 6 ve 7 arasında büyük farklar farmış yani xiomi testlerinde öyle

Bana çok hızlı geldi açıkçası. Bunlar daha ilk sürümler zamanla çok daha stabil hale gelecektir. Testleri izledim hem hız hem de şarj konusunda ciddi bir fark var. Bende ki romda bir sıkıntı var. Çevrim içi tema marketlere girilmiyor. Şimdi farklı bir sürüm yüklüyorum bakalım onda ne olacak. Ayrıca Note 3 de S-pen çalıştırmış olmaları da iyi olmuş.

zencibitc

zencibitc

Üye
samsungu bilmem ama benim telefona yapılan mıuı stock tabanlı kernel baseband sürümü aynı. sizdede stock baz alınarak yapıldığı için kalem çalışıyo olabilir. temaya girmek için mıuı ye üye olmak gerek.

Sarangni

Sarangni

Üye
Gece bıraktığımda %88 şarjı vardı. Bir ara uyanıp birkaç dakika bir şeylere baktım tekrar uyudum şimdi baktığımda %87 şarjı kalmış. 54 dakika ekran süresi almış bu zaman zarfında.

byAndroid

byAndroid

Üye
Gece bıraktığımda %88 şarjı vardı. Bir ara uyanıp birkaç dakika bir şeylere baktım tekrar uyudum şimdi baktığımda %87 şarjı kalmış. 54 dakika ekran süresi almış bu zaman zarfında.
Çok iyi aynı zamanda Miui romlar sarz dostudur yazdığınız gibi bi ara bende kullanıyordum. Mansurcan kardeş ingilizce romu türkçeye çevirebilirsin benimkide öyleydi bi kaç dil vardı türkçeye çevirdim programı var google da araştırırsan bulabilirsin. Arayüz den mıdır artık ama çok ram tüketiyor Miui romlar

Sarangni

Sarangni

Üye
Benim kullandığım geliştirici tarafından yapılıyor ama miui Official site de yayınlanıyor. Acaba Miui direk kendi destek verecek mi? Kernel miui kerneli değil. Bu kerneli zaten normal romlar da da kullanıyordum. Biraz daha bekleyelim bakalım.

Sarangni

Sarangni

Üye

Şu anki ekran süresi çok iyi...

zencibitc

zencibitc

Üye
aslında çok kullanmıyor şahsen benim telefonuma göre anlatıyım (xperia z2 ) stock yazılımda ramim toplayınca 2.7 gözüküyor ama mıuıde tomlam 3 gb gözüküyor doğal haliyl o 300 mb fazla geliyor.

memo4535

memo4535

Üye
Daha MİUİ 7 ye alışamadan adamlar 7.1 i çıkarttı helal olsun ne diyelim.

Üst Alt