Macera Minecraft Forge Failüre(s)2! hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Yardımcı oldumu

• Kullanılan toplam oy
    1
Gallahad

Gallahad

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Forge Failüre(s)2! hatası
Arkadaşlar 2 gündür Minecraft 1.7.2 sürümü Forge kurulumunda aldığım hatayı düzeltmek için uğraşıyordum ve sonunda yabancı bir sitede çözümü buldum.Baştan söyleyeyim ben çok fazla bilgisayardan anlamam ve dediğim hatanın dışındaki hatalarıda nasıl çözeceğimide bilmem sadece yazıcağım hatayı nasıl çözeceğimi buldum resim falan atmıcam çok vaktim yok çok basit bir anlatımla eminim ki rahatça halledersiniz. Anlayışınız için teşekkürler

Forge 1.7.2 kurduktan sonra herşeyi doğru düzgün yaptınız oyunu açtınız sonra playe tıkladınız

Job 'Version & Libraries' finished with 2 failure(s)! böyle bir hatamı aldınız o zaman vericeğim linkten gerekli 3 tane jar dosyasını indirip gerekli yerlere atıcaksınız.

1)izma-1.0.0.jar=>>>>C:\Users\PCadı\AppData\Roaming\.minecraft\libraries\lzma\lzma dizini olucak onu bulun ve 1.0.0 klasörü olacak orada içi boşsa içine atın

2)launchwrapper-1.9.jar=>>C:\Users\PCadı\AppData\Roaming\.minecraft\libraries\net\minecraft\launchwrapper içinde bir sürü klasör var 1.5-1.8-.1.9 gibi bize lazım olan 1.9 klasörü launchwrapper-1.9.jar bu dosyayı 1.9 un içine atın

3)asm-all-4.1.jar=>>>C:\Users\PCadı\AppData\Roaming\.minecraft\libraries\org\ow2\asm\asm-all bu klasörün içinde 4.1 adında bir klasör olacak bunun içi boş işe bunu atın

bu adımlardan sonra oyuna girin hata vermemesi lazım bende vermedi çünkü ha birde olmasa java nın sitesinden java 7 indirin

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Takipçi Satın Al

Üst Alt