Microsoft'un Androidi karalama planı tutmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Yinede hangi firma olursa olsun hiçbir firma diğer bir firmanın adını kullanarak bu tür yorumlarda bulunmamalı.Etik bir şey değil.Kullanıcı zaten kullandığı cihazın neyi iyi nesi kötü bilir.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi

Yorumunuz toptan yanlış. Microsoft'un kendini bir şey sanması gayet normal. Çünkü Microsoft çok büyük bir ŞEY.

- - - Eklendi - - -

Anlaşılan kimse eline alıp bir Windows Phone 8'li cihaz kullanmamış. Ben Galaxy Note kullanıyorum ama, lütfen bir işletim sistemini kullanın, sonra yorum yapın.
kullanmadığımı nerden biliyorsun ??

PriZm

PriZm

Üye
Yorum gayet doğru.ama biraz ağır olmuş. :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Windows yillarin isletim sistemi android daha 6 yillik falan belkide o kadarda yok bence android bir windows degil benim yorumum boyle

PriZm

PriZm

Üye
Windows yillarin isletim sistemi android daha 6 yillik falan belkide o kadarda yok bence android bir windows degil benim yorumum boyle
Evet ama Bu dediğimiz pclerde geçerli.mobil platformda windowsun o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum.

en azından pc lerde gördüğümüz multitask nerde hani?

Symbianize

Symbianize

Üye

Evet ama Bu dediğimiz pclerde geçerli.mobil platformda windowsun o kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum.

en azından pc lerde gördüğümüz multitask nerde hani?
Sakin ol ali reis :) daha cikali 1 bucuk yilmi ne oldu yavas yavas ama emin ol tabletler windows 8 cikmaya basladi pclerde oyle telefonlarda tutar bence

PriZm

PriZm

Üye

Sakin ol ali reis :) daha cikali 1 bucuk yilmi ne oldu yavas yavas ama emin ol tabletler windows 8 cikmaya basladi pclerde oyle telefonlarda tutar bence
sakinim zaten.sadece wp8 fazla abartılıyor buna sinirleniyorum.Microsoft o "Müthiş" tecrübesini neden mobilde tam olarak kullanmadı? nerede windows 7 de ki gibi bütün driverları otomatik tanıma? nerede otg?

- - - Eklendi - - -

Tabletlerde tutabilir.ama telefonda "bence" zor.bir kere eğer alacak kişi benim huyumdansa wp dan uzak durur

neden?

sistemi kurcalayamazsın
marketin gelişmesi gerekli
ve en sinir bozucu olan ise metro arayüzü :zzz:

alenkolik

alenkolik

Üye

O süre zarfinda android windows u oturup seyredecek demi? Sana burdan yazıyorum windows tut-ma-ya-cak. Windows otursun pc yapsin. Gerisini bu işi goguslemis olanlara biraksin. Çünkü artik windows icin cok geç. Bunu kabullenmemekte ısrar niye ben onu anlamiyorum hala.

PriZm

PriZm

Üye
O süre zarfinda android windows u oturup seyredecek demi? Sana burdan yazıyorum windows tut-ma-ya-cak. Windows otursun pc yapsin. Gerisini bu işi goguslemis olanlara biraksin. Çünkü artik windows icin cok geç. Bunu kabullenmemekte ısrar niye ben onu anlamiyorum hala.
Kesin konuşmamak lazım yinede.

ama şurdan anlıyoruzki bariz şekilde "kullanıcı gücü" olarak android üstün.twitterda #DroidRage hashtaginde bende vardım.:DWP kullananlardan tut Android kullananlara kadar çoğu kişi WP'u kötülüyordu :D

alenkolik

alenkolik

Üye

Kesin konuşmamak lazım yinede.

ama şurdan anlıyoruzki bariz şekilde "kullanıcı gücü" olarak android üstün.twitterda #DroidRage hashtaginde bende vardım :D

Yok nawy kardesim ben bu kadar kesin konusuyorum. Bi lumia 920 cimis yok soyle yok böyle. Neymiş foto iyi cekiyormus. Arkadaş foto cekmek istiyorsan git makina al. Nokianin stili hep ayni kült hantal sözüm ona dayanikli yazilimlari adam gibi gelistirilemeyen cihazlar cikarmak. Önce kırk fırın ekmeky ye ondan sonra belki androidin karşısına cik. Ben telefon kullandigimi nokiayi birakip samsung a androide geçince ankadim yemin ediyorum. Onca yıl nokia kullanan biri olarak. Egri oturup dogru konuşmak gerek.

cortex47

cortex47

Üye
kullanmadığımı nerden biliyorsun ??

birincisi direk sana konuşmadım. genel olarak söyledim. ikincisi, windows phone 8 işletim sistemi android'den daha stabil ve hızlı çalışıyor şu anda.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
1. Windows aplle stratejisi izleyerek kapali sistemle geldi wm wp oldu yani geç degil hatali devam. Bu yuzden kan kaybetti. Android buyudu
2. Android açik sistemle basladi ozgur bir fikirle yola cikti buyudu ve buyuyor. Ios ve wp az kaldi gomulecek.
3. Wp hizli saglam ios ta oyle ama sınırli
Ornegin iosta cd kart yok bt kendisi icin. Vs vs

4. Wp cihazlari cok saglam nokia tek cihazla yuruyor ama fazla renkler. Obur firmalar ms ile sicak degil ama anlasma mecburiyeti icin bi kac cihaz suruyor piyasaya.

5. Sonuc. Wp gec. Buyuyor. Windows hatayi kapatacagina androide catiyor.
Wp=hız
Android=hersey...

Saygilar...

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
microsoft maddi yönden güçlü iken işe el atmadı yazılımlarıda mevcuttu ama google işe el attı yapacak tek şey tebrik etmesi olur geliştireceksede güzel bi sistem yapsın :D

alaStar

alaStar

Üye
Nokia ya bu kadar sallayıp bombalamaya devam edin ama şunu unutmayınki nokia ios unda androidinde ilham kaynağıdır patent ve icat sağlayıcısıdır ne kadar kan kaybetsede elinizde iyi bir android telefon varsa bu nokia sayesinde mümkün oldu en kullanışlı buluşlardan biri olan wlan yani wi fi nokia nın patenti altındadır .belki 'bulduda ne oldu yeeaa battı' diyen bebeler olacaktır ama wlan bu patentlerden sadece biri nokia olmasa bu kadar teknolojik cihazlara sahip olamazdık bu böyle biline..

dumanibo

dumanibo

Üye
cortex yorumuna aynen katılıyorum

PriZm

PriZm

Üye
Wp8 androidden hızlı calışıyor diyen arkadaşlar.max 10 öğe + kapatılamayan uygulamalar olan wp8 recent sistemini açıklayın bana.

anık

Üye
hiç wp8 kullanmadığım için yorum yapmayacağım ama ya allah bismillah wp8 çıkalı 2 yıl olmadı o kadar kötülemeyin bence bu arada androidi'de kötülemeye gerek yok zaman herşeyi gösterecek

Türe

Türe

Üye
Fail :kop2:

omr bşr

Üye
bende haberi okuduğumda iyi olmuş diye tepki vermiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt