Microsoft'un Androidi karalama planı tutmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft'un Androidi karalama planı tutmadı
Google'ın geliştirdiği Android işletim sisteminin dünyada en fazla kullanım oranına sahip olduğu herkes tarafından bilinmekte. Firmanın hassas olduğu noktalardan biri, Android işletim sisteminin adının geliştirilen kötü amaçlı yazılımlarla beraber anılması.
Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 25 bin, ikinci çeyreğinde de yaklaşık 6 bin zararlı tespit edildi ve Google kullanıcılarını korumak için var gücüyle çalışıyor. Geçtiğimiz günün en ilginç haberlerinden birisi bahsi geçen konu ile ilgili ancak konuşmacı Microsoft. Firma, "Windows Phone" resmi Twitter hesabı ile kullanıcılara sesleniyor ve şöyle diyor: "Korku dolu bir Android zararlısı hikayeniz var mı? En iyi veya en kötü hikayenizi #DroidRage olarak yazın ve tecrübelerinizi paylaşın."
Microsoft'un bu mesajla ne yapmak istediği kullanıcılar tarafından pek anlaşılamadı. Üstelik bu hashta'i, Android hikayesinden çok Windows Phone'u kötüleyip Android'in çok daha iyi olduğunu savunanlar doldurmaya başladı. Kimileri ise telefonuna kurduğu bir yazılımın bataryaya olan etkisini anlatmaya çalışırken, hashtag altında Android zararlıları ile ilgili tweet'ler neredeyse yok denecek kadar az oldu...

Kaynak:
Yorumum:Windows 1-2 milyon satmaya başlayınca hemen kendini bişey sandı

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi ve .Murat.

alenkolik

alenkolik

Üye
:ehe forumdada zaman zaman androidi karalama kampanyası yapan şahısları gördük. Foyalari ortaya çıkıyor böyle. Mertlikten bahsedenlerde çıkar oldu. Görüyoruz windowsun mertligini. Konuşunca da funboy oluyoruz. Evet arkadas funboyum. Android bir numaradir. Daha ne oldugu belli olmayan bir isletim sistemi uzun zamandır androide çamur atmaya basladi. Forum yöneticilerinden ricam bunların tespit edilip kargaşa cikarmalarinin engellenmesidir. En azından gelip android forumunda bitmesinler :ehe gitsin birazda ios a sataşsinlar.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
:ehe forumdada zaman zaman androidi karalama kampanyası yapan şahısları gördük. Foyalari ortaya çıkıyor böyle. Mertlikten bahsedenlerde çıkar oldu. Görüyoruz windowsun mertligini. Konuşunca da funboy oluyoruz. Evet arkadas funboyum. Android bir numaradir. Daha ne oldugu belli olmayan bir isletim sistemi uzun zamandır androide çamur atmaya basladi. Forum yöneticilerinden ricam bunların tespit edilip kargaşa cikarmalarinin engellenmesidir. En azından gelip android forumunda bitmesinler :ehe gitsin birazda ios a sataşsinlar.
hayır birisi mesela android telefon önerisi istiyor hemen lumia 920'ye bi bak yazıyolar kafayı yemek üzereyim lumia 920 Android mi ??

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
.Murat.

.Murat.

Üye
androidin arkasında ben yokum google var:D
destek büyük olunca karalamakda kolay olmaz
microsoft,ta büyük lakin geç kalınmış bir sistem için yaptığı kuru gürültüden öteye gitmiyor
nasılki büyük çoğunluk pc,lerinde windows kullanıyor
yeni bir sistem çıkmış olsa kaç kişi kullanacak:D

enterneoll paşam androidli telefon alacaksan bi zahmet lumis 920,ye bakıver kardeşim:D:D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
androidin arkasında ben yokum google var:D
destek büyük olunca karalamakda kolay olmaz
microsoft,ta büyük lakin geç kalınmış bir sistem için yaptığı kuru gürültüden öteye gitmiyor
nasılki büyük çoğunluk pc,lerinde windows kullanıyor
yeni bir sistem çıkmış olsa kaç kişi kullanacak:D

enterneoll paşam androidli telefon alacaksan bi zahmet lumis 920,ye bakıver kardeşim:D:D:D:D:D
her sistem 0'dan başlar android piyasaya girdiğinde karşısında Symbian ve ios vardı ama şimdi onları geçti. belli olmaz Windows'ta bişey yapar belki ama bence yapamaz.

.Murat.

.Murat.

Üye
ben yapabileceğini düşünmüyorum heleki lider konuma geleceğini hayal bile edemiyorum
samsungda boş duracak değildir üst düzey bir telefonla gelip yine ortalığı alt üst edecektir

alenkolik

alenkolik

Üye
Bu arada konuları kim taşıyor kim taşıyor sa ya kafa güzel ya da canı sıkılıyor:ehe acilan konuların hepsi zaten bu basliktaydi :D

alenkolik

alenkolik

Üye
:ehe yok walla oyle bi niyetim yoktu inan. Silelim istersen ;)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
microsoft piyasayı iyi sömürdü yeter artık eskiden mecnuren windows phonelere yöneliyoduk android ente windows telefonlara rakib oldu iyide oldu :D

SilentOne

SilentOne

Üye
o deqilde artik andrild isletim sistemin pclere gelmesi lazum guzel bir sekilde bizde microsoft dan kurtulak :-)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
sanki Windows'ta az virüs var ilk önce kendini duzelt sonra başkasına çamur at

mrt-06

mrt-06

Üye
bu laf bana galiba

dumanibo

dumanibo

Üye
Elin oğlu windows phone'u android'i yapıyor bizim kıt akıllılar da onların kavgasını yapıyor. Herkes elinde ne varsa onu savunuyor, diğerini kötülüyor. Android, windows, symbian telefon alan çok küçük bir kesim hariç neden o işletim sistemini aldığını bile bilmiyor. Allah akıl fikir versin bu millete.

cortex47

cortex47

Üye
Google'ın geliştirdiği Android işletim sisteminin dünyada en fazla kullanım oranına sahip olduğu herkes tarafından bilinmekte. Firmanın hassas olduğu noktalardan biri, Android işletim sisteminin adının geliştirilen kötü amaçlı yazılımlarla beraber anılması.
Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde yaklaşık 25 bin, ikinci çeyreğinde de yaklaşık 6 bin zararlı tespit edildi ve Google kullanıcılarını korumak için var gücüyle çalışıyor. Geçtiğimiz günün en ilginç haberlerinden birisi bahsi geçen konu ile ilgili ancak konuşmacı Microsoft. Firma, "Windows Phone" resmi Twitter hesabı ile kullanıcılara sesleniyor ve şöyle diyor: "Korku dolu bir Android zararlısı hikayeniz var mı? En iyi veya en kötü hikayenizi #DroidRage olarak yazın ve tecrübelerinizi paylaşın."
Microsoft'un bu mesajla ne yapmak istediği kullanıcılar tarafından pek anlaşılamadı. Üstelik bu hashta'i, Android hikayesinden çok Windows Phone'u kötüleyip Android'in çok daha iyi olduğunu savunanlar doldurmaya başladı. Kimileri ise telefonuna kurduğu bir yazılımın bataryaya olan etkisini anlatmaya çalışırken, hashtag altında Android zararlıları ile ilgili tweet'ler neredeyse yok denecek kadar az oldu...

Kaynak:
Yorumum:Windows 1-2 milyon satmaya başlayınca hemen kendini bişey sandı

Yorumunuz toptan yanlış. Microsoft'un kendini bir şey sanması gayet normal. Çünkü Microsoft çok büyük bir ŞEY.

- - - Eklendi - - -

Anlaşılan kimse eline alıp bir Windows Phone 8'li cihaz kullanmamış. Ben Galaxy Note kullanıyorum ama, lütfen bir işletim sistemini kullanın, sonra yorum yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt