Microsoft'dan İlk Hedefler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
hayirlisi be gülüm :d

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Peki Arkadaşlar nokia bundan sonra
sadece akıllı telefon mu üretecek
yoksa asha serisine de devam edecek ?

tapatalk

tapatalk

Üye
çok değil en fazla bir buçuk iki yıla kadar Google/Android de tek uretici/tek firma normuna geçecektir. Belki Samsung Tizen'i yetiştirirse onunla yoluna devam eder. Htc'nin Çin için özel bir os üzerinde çalıştığı biliniyor. LG'nin de var olan bir işletim sistemi bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda cep telefonu savaşı;

•Google-Motorola mobility/Android
•Microsoft/Windows Phone
•Apple/İOS
•Samsung/Tizen
•Firefox Os/hTc/Sony/LG vs. Şeklinde devam eder. Microsoft'un oluşturmaya çalıştığı ortam da tam olarak bu zaten.
Ubuntu touch os adam gibi gelişirse rakibi yok o sistemin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tapatalk

tapatalk

Üye

belki ama gelişmesinin önündeki en büyük engel bir çok büyük firmanın firefox os'ye büyük destek vermeleri.
ben meegoyu çok seviyodum buda aynı tarz tamamen swipe ui. ubuntu edge iptal oldu ama sistem devam ediyo. firefox os kullandım rezil bişey

gutihaz1

gutihaz1

Üye
çok değil en fazla bir buçuk iki yıla kadar Google/Android de tek uretici/tek firma normuna geçecektir. Belki Samsung Tizen'i yetiştirirse onunla yoluna devam eder. Htc'nin Çin için özel bir os üzerinde çalıştığı biliniyor. LG'nin de var olan bir işletim sistemi bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda cep telefonu savaşı;

•Google-Motorola mobility/Android
•Microsoft/Windows Phone
•Apple/İOS
•Samsung/Tizen
•Firefox Os/hTc/Sony/LG vs. Şeklinde devam eder. Microsoft'un oluşturmaya çalıştığı ortam da tam olarak bu zaten.

güzel ve mantıklı bilgiler vermişşin bir müddet daha beklemek lazım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
belki erken bu düşünceye vardım ama senden nefret ediyorum microsoft........................

blackcemre

Üye
Microsoft çok iyi geliştrecek

Üst Alt