Bildirim sorunu devam ediyor bendeama beklemedeyken gelen bildirimler değil, facebook taki bildirimler. Bildirimlere tek tek bakıyorum, yine orada yazıyor "3" diye. Biriktikçe birikiyor. Sizde de oluyor mu bu?

Bizim uygulamanın sohbeti akıcı değil biliyorsunuz, sürekli yenilemek gerekiyor. Sizce gelir mi messenger uygulaması? Android deki şu hali çok hoşuma gitti benim.microsofttan bu kadarini beklemezdim dogrusu... Şu facebook u bile bize yayinlamadilar.. Akillarinca herkes elindeki wp7 li cihazlari satip wp8 gecsinler istiyorlar.. Ama bundan sonra degil wp8 e, wp100 dahi olsa gecmem..!
Ben de aynen senin gibi uzun süre düşündükten sonra indirdim. Bir fotoğraf yükleyeyim dedim ve cihaz odun sobası moduna geçtibetayı kurmamakta ısrarcıydım ama merakıma yenik düştüm ben de indirdim..
ilk gözlem gayet iyi olduğuna yönelik fakat şarjı yiyip bitirme olayı whatsapp'ı bile geçmiş durumda bunun çözümü asıl sürüm gelince düzelir diye umuyorum bir de uygulamanın ısınma sorunu yaratması sıkıntılı gibi görünüyor..
Neyse en azından fotoğrafı yükledikten sonra soğudu ama bu sefer de pil bayağı azalmıştı. Ben de sildim
Tabii silmeden önce geri bildirim yaptım MS'e
Ben de aynen senin gibi uzun süre düşündükten sonra indirdim. Bir fotoğraf yükleyeyim dedim ve cihaz odun sobası moduna geçtiNeyse en azından fotoğrafı yükledikten sonra soğudu ama bu sefer de pil bayağı azalmıştı. Ben de sildim
Tabii silmeden önce geri bildirim yaptım MS'e
![]()

Bir sayfanın,paylaştığı bir şeyi paylaşmaya çalıştığımda olmuyor ingilizce bir uyarı çıkıyor ve paylaşımı yapmıyor böyle bir sorjnla karşılaşan var mı ?

This might be due to The privacy settings of this post.. Diye bir uyarı veriyor

Paylaşmak istediğiniz gönderinin gizlilik ayarlarından kaynaklanıyormuş.
Sizin o gönderiyi paylaşma izniniz yok.
Belki yalnızca o sayfa üyelerine özeldir.![]()
Aynen paylaşılmıyorteşekkür ederim. Bende o sayfaya üyeyim ayrıca neyi paylaşmaya çalışsam bu uyarıyı veriyor anlmadam bir turlu

Aynen paylaşılmıyor![]()