Microsoft wp icin yeni Facebook Beta uygulaması yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Bildirim sorunu devam ediyor bende :angry: ama beklemedeyken gelen bildirimler değil, facebook taki bildirimler. Bildirimlere tek tek bakıyorum, yine orada yazıyor "3" diye. Biriktikçe birikiyor. Sizde de oluyor mu bu?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bildirim sorunu devam ediyor bende :angry: ama beklemedeyken gelen bildirimler değil, facebook taki bildirimler. Bildirimlere tek tek bakıyorum, yine orada yazıyor "3" diye. Biriktikçe birikiyor. Sizde de oluyor mu bu?
:no:

korsan638

korsan638

Üye
microsofttan bu kadarini beklemezdim dogrusu... Şu facebook u bile bize yayinlamadilar.. Akillarinca herkes elindeki wp7 li cihazlari satip wp8 gecsinler istiyorlar.. Ama bundan sonra degil wp8 e, wp100 dahi olsa gecmem..!

yasarkurt

yasarkurt

Üye
teşekkür ederim..

Dementor61

Üye
Chatte bir sorun var galiba yenilenmiyor.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar gördüğümüz kadarıyla facebook uygulamamız android ve ios'daki gibi oluyor. Ama bir eksiğimiz de messenger uygulaması :) Bizim uygulamanın sohbeti akıcı değil biliyorsunuz, sürekli yenilemek gerekiyor. Sizce gelir mi messenger uygulaması? Android deki şu hali çok hoşuma gitti benim.

Mesaj olarak resim bile gönderemiyoruz. Çok sıkıcı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
hironakamura

hironakamura

Üye
betayı kurmamakta ısrarcıydım ama merakıma yenik düştüm ben de indirdim..

ilk gözlem gayet iyi olduğuna yönelik fakat şarjı yiyip bitirme olayı whatsapp'ı bile geçmiş durumda bunun çözümü asıl sürüm gelince düzelir diye umuyorum bir de uygulamanın ısınma sorunu yaratması sıkıntılı gibi görünüyor..

theruhix

Üye
Hakket ya messenger neden gelmiyor wp ye facebook neden yapmıyor ??

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
microsofttan bu kadarini beklemezdim dogrusu... Şu facebook u bile bize yayinlamadilar.. Akillarinca herkes elindeki wp7 li cihazlari satip wp8 gecsinler istiyorlar.. Ama bundan sonra degil wp8 e, wp100 dahi olsa gecmem..!

Al benden de o kadar

ÖEY

ÖEY

Üye
betayı kurmamakta ısrarcıydım ama merakıma yenik düştüm ben de indirdim..

ilk gözlem gayet iyi olduğuna yönelik fakat şarjı yiyip bitirme olayı whatsapp'ı bile geçmiş durumda bunun çözümü asıl sürüm gelince düzelir diye umuyorum bir de uygulamanın ısınma sorunu yaratması sıkıntılı gibi görünüyor..
Ben de aynen senin gibi uzun süre düşündükten sonra indirdim. Bir fotoğraf yükleyeyim dedim ve cihaz odun sobası moduna geçti :) Neyse en azından fotoğrafı yükledikten sonra soğudu ama bu sefer de pil bayağı azalmıştı. Ben de sildim :) Tabii silmeden önce geri bildirim yaptım MS'e:oke:

• Beğen
Tepkiler: hironakamura
hironakamura

hironakamura

Üye
Ben de aynen senin gibi uzun süre düşündükten sonra indirdim. Bir fotoğraf yükleyeyim dedim ve cihaz odun sobası moduna geçti :) Neyse en azından fotoğrafı yükledikten sonra soğudu ama bu sefer de pil bayağı azalmıştı. Ben de sildim :) Tabii silmeden önce geri bildirim yaptım MS'e:oke:

ben de bir check-in yapayım demiştim,üstüne gelen yorumdu oydu buydu derken şarj bir anda %30 azaldı..yine de silmedim geri bildirimi yaptım,fazla kullanmıyorum artık :)

nanotex

nanotex

Üye
Uygulamanın WP7 için de geleceği belirtilmiş..

yşm

yşm

Üye
Bir sayfanın,paylaştığı bir şeyi paylaşmaya çalıştığımda olmuyor ingilizce bir uyarı çıkıyor ve paylaşımı yapmıyor böyle bir sorjnla karşılaşan var mı ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bir sayfanın,paylaştığı bir şeyi paylaşmaya çalıştığımda olmuyor ingilizce bir uyarı çıkıyor ve paylaşımı yapmıyor böyle bir sorjnla karşılaşan var mı ?

Ben telefondan facebook'u çok fazla kullanmıyorum, kullansam da sadece paylaşımları görmek, sayfaları kontrol etmek için kullanıyorum.
Ancak ne gibi bir uyarı verdiğini buraya yazabilirseniz, yardımcı olmaya çalışayım :hmmm

yşm

yşm

Üye
This might be due to The privacy settings of this post.. Diye bir uyarı veriyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
This might be due to The privacy settings of this post.. Diye bir uyarı veriyor

Paylaşmak istediğiniz gönderinin gizlilik ayarlarından kaynaklanıyormuş.
Sizin o gönderiyi paylaşma izniniz yok.
Belki yalnızca o sayfa üyelerine yada paylaşan kişinin arkadaşlarına özeldir. :hmmm

yşm

yşm

Üye

Paylaşmak istediğiniz gönderinin gizlilik ayarlarından kaynaklanıyormuş.
Sizin o gönderiyi paylaşma izniniz yok.
Belki yalnızca o sayfa üyelerine özeldir. :hmmm

teşekkür ederim. Bende o sayfaya üyeyim ayrıca neyi paylaşmaya çalışsam bu uyarıyı veriyor anlmadam bir turlu

Üst Alt