Microsoft wp icin yeni Facebook Beta uygulaması yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

buyrun buda qr kod hali :oke:

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bildirimler gelmiyo bana sizdede öylemi ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar uygulama henuz beta aşamasinda ve bence cok guzel tasarlanmiş. Geri bildirimlerle uygulamanin hatalarini ve eksik yonlerini bildirirsek kisa zamanda kusursuz olarak kararli sürümü yayinlanir.

Geri bildirimleri uygulamanin icinden settings/about sekmesinden ve magazadaki degerlendirme kısmından yapalirsiniz.uygulamayi hazirlayan Windows Phone ekibi uygulama duyurusunda özellikle geri bildirimler için istekte bulundu ve butun hepsinin titizlikle incelenecegini belirttiler.

PureFood

PureFood

Üye
WP ekibi çalışıyor :D

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Yolladım ben . Notification not working yazıp gönderdim

• Beğen
Tepkiler: nanotex
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ne zaman wp 7.8'e gelir ya?

Lumiance

Lumiance

Üye
Sanırım mesajlaşma sırasında türkçe karakterler yazıldığında çıkan uyarı hatası giderilmiş

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
karakter hatasi giderildi ve tam yatay mod ozelligi eklendi.

komando04

komando04

Üye
en son ayın 30u güncellenmiş doğru dimi arkadaşlar

komando04

komando04

Üye

Bugün güncellendi.

tamam şimdi oldu teşekkürler özgür abinin verdiği linkte son güncelleme 30unu gösteriyodu

- - - Eklendi - - -

Bugün güncellendi.

tamam şimdi oldu teşekkürler özgür abinin verdiği linkte son güncelleme 30unu gösteriyodu

PureFood

PureFood

Üye
Bende de dönmedi...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

abi yatay mod demişsin de bende donmuyor bu uygulama... Ekranı 360 hatta 480 derece döndürdüm yine olmadı :(

Yatay mod diye bir şey gelmedi.
Sadece "resimleri yatay modda görüntülerken" ekranda can sıkıcı bir şeyler çıkıyormuş, onu düzeltmişler.

• Beğen
Tepkiler: n000k
katil_197

katil_197

Üye
yatay mod mesajlarda geçerli oluyor

yşm

yşm

Üye
Karakterler bende düzelmedi ayrıca Bi sayfanın paylaştığı bişeyi paylaşmaya çalıştığımda da olmuyor

IVI-Elia

Üye
Turkçe karekter desteği gelmiş mesajlarda ş, ğ filan yazılıyor.Geri bildirimleri dikkate alıyorlar

Üst Alt