Microsoft wp icin yeni Facebook Beta uygulaması yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

hasansen_83

hasansen_83

Üye
turkçe desteyı yok adamı katıl eder yahu :) acil güncelleme lazımmmm :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
turkçe desteyı yok adamı katıl eder yahu :) acil güncelleme lazımmmm :)

Programın adındanda anlaşıldığı üzere daha BETA program tam sürüm gelince Türkçe desteğide gelir merak etmeyin hem yeni çıktı daha :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Program gerçekten harika abi sağ tarafa kaydırınca sohbetin gelmesi sol tarafa kaydırınca başka kısmın gelmesi yani gene dedirtti işte bu lumia diye :good:

Teşekkürler

Gene lumia dedirtmesin çünki bu stil android ve iosun stili zaten :) yani bi ayrıcalık değil

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Gene lumia dedirtmesin çünki bu stil android ve iosun stili zaten :) yani bi ayrıcalık değil

Hadi be buna üzüldüm ya faruk abi ama benim bildiğim onlarda kaydırma yöntemiyle sohbet filan açılmıyor illa sol taraftaki 3 çizgiye tıklayıp sohbet diyorsun diye hatırlıyorum yanlış mı ustadım

IVI-Elia

Üye
Hadi be buna üzüldüm ya faruk abi ama benim bildiğim onlarda kaydırma yöntemiyle sohbet filan açılmıyor illa sol taraftaki 3 çizgiye tıklayıp sohbet diyorsun diye hatırlıyorum yanlış mı ustadım

genel olarak Facebook mobil sayfası bunun gibi hepsi orijinalliği korumuş..

bahtiyad

bahtiyad

Üye
Facebook next uygulamasini ayrintili aciklama basligiyla foruma acmistim...simdilik beta oldugundan kaldirmadim yadigari :-). Eksikleri geribildirim ve Market sayfasina da yazdim..Eksikler : bildirim hatalari-turkce ve smiley karakter hatalari-foto kaydetme sadece kişiler bolumunde hesap ekliyse cikiyor-foursquare gibi 3.parti eşleşme sorunu-dil desteği. Şu haliyle bile mutlu etti...Foursquare yeni arayuzlu versiyonu martta cikicakti...Onu da koysalar bayilcam :-) :-). :-)

acoustic

acoustic

Üye
Teşekkürler hemen deniyorum

acoustic

acoustic

Üye
Gayet ii ve başarılı olmuş özelliklede sohbet kısmı gelmiş ve de sol a kaydırma yöntemi ile hiç bir yerden çıkmadan online kişilere ulaşılıyor. Eksiklerde giderildikten sonra yeme de yanında yat

saynesim

saynesim

Üye
Bakalım emeğine sağlık

katil_197

katil_197

Üye
facebook uygulamasında en gelişmiş sistem ios dur ve ios işlemcisi düşük olmasına ragmen ondaki facebooktaki kadar hızlı çalışan sistem yok ve windows ondaki akıcılığı getirsin iş tamamdır :D

n000k

n000k

Üye
ahh sonunda birşeyler oluyor. güzel şeyler :)

nanotex

nanotex

Üye
Bazı sorunlarla karşılaştım. Bildirimler hiç kalkmıyor.. Yani diyelim 2 bildirim geldi.. İkisine de bakıyorum uygulamadan. Ama hala duruyor orada 2 diye. Birikiyor bildirimler :D ve yeni haberleri göstermedi nedense. En son dün gece paylaşılan şeyler var, yenilesem bile. Sohbet özelliği güzel olmuş. Ama seri bir şekilde gösterse daha güzel olabilir, eskisi gibi olmuş biraz.
Bunları nasıl feedback yapabiliriz?

katil_197

katil_197

Üye
yeni haberleri görmen için sol taraftraki menüyü aç sonra news feed yanındAKİ çark işaretine tıkla orada most recent te tıkla okadar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
settings about içerisinden geribildirim yapabilirsiniz

PureFood

PureFood

Üye
O geri bildirimi ingilizce yapmak lazım :D yine wp8 eksik ve istek anketi gibi bir konu açsak aslında kıyak olabilir..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende sohbet kısmı hep aynı değişmiyor yenilenmiyor:hmmm

katil_197

katil_197

Üye
Beyler benim Facebook şimdiden atmaya başladı tıklıyorum atıyor

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Ohoo microsoft yine yapamamiss :)